58245607cf6c4.jpg

Szabadulószoba világbajnokság Budapesten

2017. márciusában Budapestre érkezik a Red Bull szabadulószoba világbajnoksága. Az online kvalifikáció már elkezdődött, a budapesti selejtezőt november 29-én rendezik.

A nevezés menete

A bajnokságra a Red Bull Mind Gamers honlapon lehet jelentkezni. A továbbjutáshoz pedig az ott található logikai feladványokat kell a lehető legkevesebb időn belül megoldani.

A leggyorsabbak és legrátermettebbek kapnak meghívót harmadmagukkal a budapesti selejtezőre, ami november 29-én lesz a RAKTÁR KLUB-ban. A selejtezőben a feladat, minél hamarabb kinyitni a rejtélyes kockát. A világbajnokság selejtezőjében már 4 fős csapatokra számítanak a szervezők. Közülük országonként csak a legjobb szerzi meg a nevezés jogát a tavaszi világbajnoki döntőre, melyet a szabadulószobák Mekkájának számító Budapesten rendeznek.

Felkészülés a világbajnokságra

Egy kis insider információjért, vagy a verseny lefolyásának megtekintésért érdemes ellátogatni a rendezvény Twitter csatornájára. Itt a más országokban már megkezdődött selejtezőkörről lehet találni képeket, illetve némi segítséget az első lépést jelentő online feladványokhoz.

szabadulószoba világbajnokságA képen a 48 francia csapat egyike küzd éppen a döntőben való részvételért.

Budapest már nyert

Budapest már nyert azzal, hogy világszerte a szabadulószobák fővárosának tartják, így nem is volt kérdés, hogy itt legyen a döntő helyszíne. Az azonban, hogy Magyarországon élnek-e a legjobb játékosok, csak jövő tavasszal derül ki. 

Oszd meg másokkal is, hogy a legjobb játékosok képviselhessék az országot!