Túl a Tejúton - A Zobori Szabaduló - Zobori KalandoZoo

Cím:8743 Zalaszabar, Hrsz. 1565Térkép
Telefon:+36303628118
E-mail:info@zobori.hu
Web:http://zobori.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/zobori/?fref=ts
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

A Túl a Tejúton éményjátékot a WayOut kreátorai kifejezetten 10-18 éves korosztály számára álmodták meg, de garantáljuk, hogy a felnőtt játékosok számára jelentősen nagyobb kihívást jelent a pálya.

Történet: Az energiaválságba került Föld és az emberiség számára csak a próbákkal teli galaxisban elrejtett végtelen energiakristály jelenthet kiutat. Ezt azonban csak az arra érdemes személyek szerezhetik meg. A Nasa ezért megkezdte a civilek tömeges kiképzését, hogy eljuttassa őket az ismeretlen bolygó felszínére. A küldetés 60 perce során a csapatoknak szükségük van az érzékszerveikre, a leleményességükre, az ügyességükre, az összehangolt csapatmunkára és a logikájukra is.

A játék különlegességei:

- a pályán lakatokból és kulcsokból mindössze 1 db található:) emléket állítva a hagyományos szabaduló szobáknak, így itt senkinek nem lakatnyitogatással kell eltölteni 60 percet

- magas színvonalú DESIGN segít abban hogy a csapatok valóban egy ismeretlen galaxis felszínén érezzék magukat

- már 14 éves kortól önállóan játszható a játék így kiváló program OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOK alkalmával

- élményorientált, közösségi élményt nyújtó feladatok

- interaktív játékelemek, központi vezérlőrendszer

- a játék tartalmaz kifejezetten oktatási célú elemeket

- olyan különlegességek vannak játékba építve pl. mint a Chladni rezinátor, ami világ szinten egyedülálló megoldás

- a 95%-osan természetes, vegyszer mentes anyagok felhasználásával készült a pálya

- minősített kiértékelési rendszer tartozik hozzá, így nem csupán közös élményt, hanem egy hatékony tréninget is kínál a CSAPATÉPÍTÉS keretén belül egy szakképzett COACH segítségével

- a két egyforma pályán az országban egyedüliként itt lehet szinkronjátékot játszani, ami további különleges meglepetéseket tartogat a két játékos csapat számára

A Túl a Tejúton, Zobori Szabaduló Magyarország első teljes egészében a WayOut csapat által tervezett és kivitelezett szabadulós játéka. Mit jelent ez? Azt, hogy a játékmenet tervezését és szerkesztését egy pszichológusokból, szociológusokból, pedagógusokból, kommunikációs szakemberekből álló nemzetközi kretív csapat végezte, akik szakterülete a gamifikáció. A játékelemek tervezésén, megvalósításán, kivitelezésén pedig elektromérnökökből, programozókból, elektroműszerészekből, villanyszerelőkből, asztalosokból és ácsokból álló csapat dolgozott. A designt képzőművészek, iparművészek és designerek álmodták meg.

100 fős csapat dolgozott azon, hogy ez a játék, úgy valósulhasson meg, ahogy azt a tervezői megálmodták.

Osztálykirándulások, csapatépítő tréningek részére emailben szívesen küldünk részletesebb tájékoztatást is a játékról.


Kapacitás:

3-12 fő
Játék ára a helyszínen:2.000 Ft / fő
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

VÉGTELEN KALANDOK KÜLTÉREN ÉS BELTÉREN - IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLENÜL

Végtelen kalandok várnak rád Zalaszabarban, a Zobori KalandoZoo-ban, mindössze 10 KM-RE ZALAKAROSTÓL, a Kis-Balatonnál.

A CSODÁLATOS PANORÁMA már önmagában felüdítő, de a kalandparkba érkezve egy igazi kaland-oázis fogadja az idelátogatókat.

A hegyre felérve a lélegzetelállító panoráma tárul elénk, amely szemet gyönyörködtető látvány, garantáltan mindenkit elbűvöl. A parkban felsorakoztatott játék arzenál pedig gyereket és felnőttet magával ragad, csak a naplemente vethet véget a játéknak.

KALANDOK IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLENÜL! A kalandpark KÜLTÉRI és BELTÉRI szolgáltatatásainak köszönhetően a Zobori Kalandozoo-ban egy futó zápor sem szakíthatja félbe a kalandokat. 4XD MOZI mindenkinek, a beltéri csúszdaház, az ovis-bölcsis korosztály számára kialakított beltéri játszóház várja a vendégeket.

Hűsítő vizes élmények NYÁRON a Zobori KalandoZoo-ban! Az új VIZES JÁTSZÓTÉR egy gazi felüdülés a nyári hőségben, egy oázis a kalandparkunk kellős közepén, ahol vendégeink lehűsíthetik magukat!

Az új HURRICAN elektromos dodzsemekkel a gyerekek szüleikkel együtt versenyezhetnek, száguldozhatnak, kanyaroghatnak és pöröghetnek, mint a hurrikán. Aki a vízen szeretne dodzsemezni, neki feltétlen ki kell próbálnia ütközős VÍZI DODZSEM csónakjainkat!

HATPÁLYÁS, ÓRIÁS SZÁRAZ CSÚSZDÁNKON gyerekek és felnőttek is száguldozhatnak, óriási élmény mindenkinek!

A HÓFÁNK pályán hó nélkül is élvezhetik különböző nehézségi fokozatú és sebességű pályákon a SZÁNKÓZÁS ÉLMÉNYÉT, NYÁRON IS!

2017 tavaszától pedig igazi kuriózum várja a családokat, osztályokat, céges csapatépítőket: Túl a Tejúton, a Zobori Szabaduló játék. A WayOut team által tervezett és kivitelezett játék Magyarország első olyan szabadulós pályája, ami kifejezetten 10-18 éves korosztály számára terveztek meg a kreátorai.

A kalandparkban megújult gasztronómiával, önkiszolgáló étteremmel válogatott étel-ital választékkal csillapíthatják éhségüket a vendégeink, a hagyományos büfé jellegű gyors ételektől, snackektől egészen a tájjellegű ételekig minden finomság fellelhető MEGÚJULT ÉTLAPUNKON!

A családok számára egy kiváló hétvégi program, nyáron megszínesíti a Zalakarosi vagy a Balaton-parti nyaralást. Ha osztálykirándulást, csapatépítőt, céges bulit szerveztek, ne keressetek tovább, a legjobb hely a Zobori KalandoZoo, CSOPORTOK RÉSZÉRE is, EGYEDI AJÁNLATTAL várunk mindenkit!

A Kis-Balaton nyugati partján, Zalaszabarban található - egyénileg, családosan, illetve csoportosan is látogatható - kalandparkunk az aktív pihenést, öko-turizmust kedvelő fiatalok, családok, baráti társaságok, iskolák és cégek számára remek kikapcsolódási, szabadidő eltöltési lehetőséget kínál, nyugodt, idilli környezetben, a friss levegőn - a kaland és szórakozás jegyében.

A Zobori Élménypark az osztálykirándulások, táborok, túrák, céges csapatépítő tréningek ideális helyszíne.

Képek a helyszínről

#zobori-kalandozoo#kalandozoo-logo.jpeg#300#384#zobori-kalandozoo#wayout-mino-si-tett-3-2.jpeg#800#800#zobori-kalandozoo#wayout-mino-si-tett-3.jpeg#800#800