White Mission - Gozsdu mission

Cím:1075 Budapest, Dob utca 16. (Gozsdu Udvar F udvar)Térkép
Telefon:06203725454
E-mail:info@gozsdumission.hu
Web:http://www.gozsdumission.hu
Facebook:https://www.facebook.com/gozsdumission
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Ki tudtok szabadulni egy üres, hófehér szobából? Kijutásotok kulcsa végig a szemetek előtt van, de csak akkor kaparinthatjátok meg, ha megfejtitek a különös szoba titkát és felfedezitek, mi mindent rejt.


Kapacitás:

3-6 fő
Játék ára a helyszínen:13.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

A Gozsdu Mission megalkotói, maguk is rajongói a klasszikus szabaduló játékoknak, és egyik célunk, hogy olyan emberek számára is vonzóvá tegyük ezt a szórakozási formát, akikhez eddig nem jutott el. Úgy gondoljuk, ehhez mindazon túl, hogy valóban jól átgondolt és kreatív feladatok kerüljenek a játékba elengedhetetlen a játékhelyszín minősége és a kiegészítő szolgáltatások nyújtása. A GOZSDU MISSON e tekintetben abszolút egyedi és úttörő, ugyanis Budapest egyik legpezsgőbb szórakoztató negyedében található a GOZSDU UDVARBAN.

WHITE MISSON szobánk ötlete egy üres által nyújtott minimális lehetőségek alapgondolatából indult ki, azonban ennek ellenére úgy tűnik, hogy a jelenlegi szabadulós játékok között az egyik legkomplexebb feladatsort tartalmazó játékot sikerült létrehozni. A játékidőt a megszokott 1 óra helyett ezért 1,5 órásra emeltük, izgalommal várjuk, hogy valaki 1 órán belül teljesítsen!

Képek a helyszínről

#white-mission#feher-szoba.jpeg#3000#1995#white-mission#feher3.jpeg#3000#2250