Valódi Vélemények

Miről szól a szolgáltatás?

A "Valódi Vélemény" szolgáltatás a játékosok érdekében jött létre, egyben a játékhelyszíneket is ösztönözve, hogy minél jobb minőségű szolgáltatást nyújtsanak. A szolgáltatás a játékhelyszínekre már ténylegesen ellátogatott játékosok véleményét továbbítja a játék előtt állók részére.

Miért jött létre?

A szolgáltatást első sorban a játékhelyszínek ösztönözése miatt és a játékosok bizalmatlanságának kiküszöbölése érdekében hoztuk létre. Hiteles képet szeretnénk mutatni arról, hova érdemes, hova éri meg ellátogatni. Ezt a képet csak tényleges játékosoktól kaphatjuk meg. Ezért indítottuk el a "Valódi Vélemény" szolgáltatást, amely segítségével megmutatjuk a leendő játékosoknak, hogy hova érdemes időpontot foglalni, és megtudhatnak több információt a kiszemelt játékhelyszínről.

Hogyan működik a szolgáltatás?

Játék után egy kérdőív kitöltésével mondhatják el tapasztalataikat a játékélménnyel, a feladatok kreativitásával, nehézségével, illetve a kiszolgálás minőségével kapcsolatban a válaszadók. Az információk tehát hitelesek, kizárólag olyan játékosoktól származnak, akik már tapasztalattal rendelkeznek az adott játékhelyszínnel kapcsolatban. Amennyiben konkrét tapasztalatokra kíváncsiak, érdemes végigolvasni a helyszínről szóló véleményeket is.

A szolgáltatás előnyei a játékosok számára

  • Biztos lehetsz abban, hogy tényleges játékosok állnak a vélemények mögött így hiteles vélemények alapján dönthetsz.
  • A játékhelyszínek folyamatosan megkapják a játékosok észrevételeit, így azok nemcsak a jövendőbeli játékosokhoz, hanem az adott helyszínekhez is eljutnak.
  • A helyszínek nem csak nyomon követhetik a véleményeket, de reagálhatnak is a játékosok véleményeire, így könnyen alakulhat ki eszmecsere, amiből a játékhelyszínek később okulhatnak és a játékosok javára változtathatnak a problémákon.