Börtön - Trapartment

Cím:1072 Budapest, Nagy Diófa u. 5.Térkép
Telefon:+3617870099
E-mail:bookings@trapartment.com
Web:http://trapartment.com
Facebook:https://www.facebook.com/trapartment
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

További pályák

Magyar valóság

Az ’50-es éveket Magyarországon sötét korszakként tartják nyilván, ami egyáltalán nem véletlen. A rohamtempóban kibontakozó kommunista diktatúra karmai egyre messzebb érnek el. Akár egy elhibázott mondat vagy kimondott gondolat is börtönbe juttathatott bárkit és amilyen könnyű volt bejutni, olyan nehéz volt kijutni is. Nincs ez másképp a Trapartment börtönében sem, itt azonban, ha sokat kommunikáltok és használjátok az eszeteket, van esélyetek kiszabadulni. Egy biztos, garantáljuk a lebilincselő élményt!


Kapacitás:

2-5 fő
Játék ára a helyszínen:12.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

A Trapartment ötlete egy viszonylag görbére sikeredett nyári este folyamán született egy korábbi élmény kapcsán. Az élmény egy szabadulós szobából való kijutás volt 9 másodperccel az idő lejárta előtt. Nagyon tetszett, nagyon élveztük. Idővel viszont azon kezdett el járni a fejünk, hogy bár nagyon jól éreztük magunkat, mégis hol és mivel lehetett volna a játékot még élvezetesebbé tenni. Addig-addig agyaltunk ezen, míg azon a bizonyos nyári estén eljutottunk az elhatározásig, saját szabadulós játékot csinálunk, saját helyszínt nyitunk. Néhány nappal később már bújtuk az ingatlanhirdetéseket, kerestük a megfelelő helyszínt. Talán 5-ször sikerült megfelelőt és még megfelelőbbet találni, viszont minden esetben előjött valami olyan körülmény, ami miatt tovább kerestünk. Majd egyszer csak megtaláltuk A HELYSZÍNT. Semmiben nem hasonlított ahhoz, amit elképzeltünk, sőt sokkal drágább is volt, mégis a meglátni-megszeretni-megszerezni trió adta meg az irányt nekünk. Az elméleti, utána pedig a gyakorlati munka előrehaladásával újabb és újabb ötletek jöttek elő, így a végeredmény messze túlmutatott a kezdeti terveken. Hogy mi is lett a Trapartment? Két nagyon izgalmas szabadulós játék, egy nagy rendezvényterem dj-oltárral és sok-sok érdekes programmal, egy vetítő szoba, társalgó sarok és kedves emberek. Az ajtónk nyitva áll, mindenkit sok szeretettel várunk!

Játékaink:

"Magyar valóság"

Azok a bizonyos ’70-es évek, de régen is voltak… A fiatalabbak számára ez már maga a történelmi múlt, az idősebbek számára gyermek- vagy fiatalkoruk időszaka, sok-sok szép ill. a kor sajátos korlátainak köszönhetően kevésbé szép emlékkel. A „Magyar valóság” egy átlagos magyar otthon korhű díszletei közé zárja a játékosokat, ahonnan bizony nem lesz egyszerű kijutni. Bátran állíthatjuk, hogy a játékon kívül az „időutazós történelemóra” is felejthetetlen élményekkel kecsegtet, vétek kihagyni!

"A börtön"

Az ’50-es éveket Magyarországon sötét korszakként tartják nyilván, ami egyáltalán nem véletlen. A rohamtempóban kibontakozó kommunista diktatúra karmai egyre messzebb érnek el. Akár egy elhibázott mondat vagy kimondott gondolat is börtönbe juttatatott bárkit. Amilyen könnyű volt bejutni, olyan nehéz volt kijutni. Nincs ez másképp a Trapartment börtönében sem. A díszletek a sötét kort idézik, a feladatokhoz viszont naprakész logikára és ügyességre lesz szükség. Garantáljuk a lebilincselő élményt!

Szolgáltatásaink:

-szabaduló játékok és rendezvényterem bérbeadása (külön-külön is)

-csapatépítő tréningek testreszabott kidolgozása és lebonyolítása

-kommunikációs és pszichodráma tréningek testreszabott kidolgozása és lebonyolítása

-teljes körű catering szolgáltatás magán- és céges rendezvényekhez

-rendezvényszervezés – neves előadók előadásainak megszervezése és lebonyolítása (teljes lista érdeklődés esetén)

-sajtótájékoztatók megszervezése és lebonyolítása

-előadások, koncertek megszervezése és lebonyolítása

-gyermek-koncert és játszóház megszervezése és lebonyolítása

-hang- és fénytechnika, szakértő személyzettel

-projektor (nagy- és kisteremben egyaránt)

-wifi

-professzionális kép- és hangfelvétel készítése

-vendégek helyszínre ill. helyszínről történő szállítása

Képek a helyszínről

#trapartment#retro-szoba.jpeg#2000#1333#trapartment#rendezvenyterem-talalo.jpeg#2000#1333#trapartment#rendezvenyterem.jpeg#2000#1333#trapartment#rendezvenyterem-dj-pultbol.jpeg#2000#1333#trapartment#recepcio4.jpeg#2000#1333#trapartment#recepcio3.jpeg#2000#1333#trapartment#recepcio2.jpeg#1999#1333#trapartment#recepcio1.jpeg#1999#1333#trapartment#trapartment-logo-actual.jpeg#496#567