Anachronistica - TRAP

Cím:1085 Budapest, Mária u. 19.Térkép
Telefon:36 30 709 1262
E-mail:trap@escaperoom.hu
Web:http://www.escaperoom.hu
Facebook:https://www.facebook.com/trap.hu
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
88%ajánlaná ismerősének
ezt a játékhelyszínt
Játék
4,50
Kreativitás
5,00
Nehézség
3,88
8 valódi játékos véleménye alapján.

További pályák

Armageddon

Egy alternatív valóságban, az 1900-as években egy híres tudós azon dolgozott, hogy lehetővé tegye a térben és időben való utazást, de utolsó kísérletei közben valami rosszul sült el.

Az idő kiszámíthatatlanul ugrál előre, egyre gyorsabban… Az emberiség napjai meg vannak számlálva.

Rajtatok áll, hogy visszaállítsátok az egyensúlyt és megakadályozzátok a világ biztos pusztulását.

A játék alap angol nyelvtudást igényel.


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:15.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Valódi vélemények valódi játékosoktól

 • 4 hónapja
  Pirgin
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: Ötletes, kreatív és elég sok feladványt tartalmaz a szoba. Aki szereti a szabaduló szobás játékokat és menni újabb és újabb helyekre, az szerintem ne hagyja ki. Aki most menne először annak is jó lehet, csak legyenek elegen hozzá :), én kezdőként legalább 4 ember alatt nem mennék.
 • 4 hónapja
  Valódi Játékos
  nem ajánlaná ismerősének
  Játék
  1 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  5 / 5
  Vélemény: Ez egy végtelenül kreatív pàlya, vitathatatlan, az egyik legkreativabb ahol voltunk, a design nagyon szép. Egy tapasztalt csapat vagyunk akik azt keresik egy jàtékban, hogy legyen valami, ami vezet minket, egy mézesmadzag, ezt sajnos nagyon nem láttuk ebben a játékban. Néhol lehettünk volna figyelmesebbek, de nem ezen múlott, hogy nem jutottunk ki. A játékmester szeretett volna plusz időt adni, de igazából elvesztettük az érdeklődést, így nem is szerettünk volna tovább játszani, mert minden feladathoz segítséget kellett kérjünk, vagy kaptunk. A szerencse faktor sok feladatban érzésem szerint nagyon nagy részben jelen van. A feladatok döntő többségéhez nincs vagy nagyon kevés az utalàs, ezért gyakorlatilag ki kell talàlnod, hogy mi a feladat, ami merőben más attól, ha lenne valami ami ràvezet. Nagyon sok feladat utàn nem a ràcsodàlkozàs volt a reakciónk, hogy de bénàk voltunk, hogy erre nem gondoltunk, hanem az, hogy "OK, de ezt honnan kellett volna tudni, honnan kellett volna ràjönni?" Teljes elektronikai felépítésű a pàlya, amiből kifolyólag rengeteg egyedi megoldás van, amire talán fordíthatnànak nagyobb hangsúlyt a készítők olyan tekintetben, hogy legalàbb működjenek, mert ha az ember nagy nehezen rájön a megoldásra, de utána egyáltalán nem vagy nagyon nehézkesen működik a "kütyü", ráadásul a játék után látszólag a játékmester is küzd vele, akkor nem tudom hogyan vàrjàk el, hogy a hétköznapi embernek menni fog. Összességében ezek miatt, bármennyire is kreatív a pàlya, nem ajánlom jó szívvel, pedig a cég többi jatekaiban voltunk, olyanban is ami ettől nehezebb, de gond nélkül azt megoldottuk. Nem jó élmény volt sajnos ez a pálya.
 • 8 hónapja
  Valódi Játékos
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  5 / 5
  Vélemény: Voltam már néhány szobában, de eddig ez volt a legjobb játékélményem. A feladatok izgalmasak, néhol beugratósak voltak, és szerencsére nem csak lakatokkal és számokkal kellett mahinálni, annál sokkal kreatívabbak voltak a feladványok. Ráadásul nagyon adta a hangulat is. Csak arra kell figyelni, hogy legalább egy valaki a csapatból tudjon angolul legalább egy kicsit. Persze extra nehezítésként bevállalható anélkül is
 • 11 hónapja
  Nándi
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: Ötletes, lakatmentes feladványok kreatív környezetben.

A helyszínről

EXITGAMES.HU TESZT (2013. 01. 30.) Egyedi hangulattal és ötletesnél ötletesebb feladatokkal találkozhat az, aki ellátogat a _TRAP_ pincébe. Ha gyakorlott szobamenekülő vagy már, ha nem, mindenképp látogass el a _TRAP_-be, mert ilyen feladványok nem jönnek szembe az emberrel minden utcasarkon. Még az _Exitgames_ gyakorlott csapatát is meg tudta hökkenteni a _TRAP_ fantáziadús világa. Csak egyet tudunk tanácsolni a leendő játékosoknak, használjátok józan, paraszti eszeteket és hitetek legyen magatokban, ne pedig az erőtöket fitogtassátok. A helyszín egy nagy csillagos 5-öst érdemel!

Mi az, ami népszerűbb a turisták körében,mint a Parlament, a Lánchíd vagy éppen a Hősök tere?

A Tripadvisor.com szerint ez a Trap, ami az első helyen található a budapesti attrakciók között, maga mögé utasítva a gyönyörű fővárosunk többi látnivalóját.

Mi ez,hogy ennyire tetszik az embereknek?

Egy játék,melyben 2-5 fős csapatok tehetik próbára találékonyságukat speciálisan kialakított helyiségekben, ahol egymásra épülő feladatokat kell megoldani 60 percen belül. Adott egy szituáció, rengeteg megoldásra váró probléma, limitált idő és persze maguk a játékosok. Ez a receptje egy felejthetetlen kalandnak a Trap-ben!

Az egész koncepció abszolút élményközpontú, de ezen felül fejleszti a gondolkodást, a szociális illetve kommunikációs képességet is. Nem igényel semmilyen különleges felszerelést, és életkortól függetlenül mindenkinek remek szórakozást nyújt.

Képek a helyszínről

#trap#logo2.jpeg#1268#851#trap#kisebb2.jpeg#1414#1414#trap#anachronistica4.jpeg#3125#1750#trap#43444031_342344876332622_655661997941063680_n.jpeg#2976#2976#trap#kisebb.jpeg#1414#1414#trap#img_20180913_214656.jpeg#4000#3000#trap#armageddon-1.jpeg#750#420#trap#arma3.jpeg#1280#720#trap#armageddon-weboldal-kep.jpeg#750#420