Titkosszoba - Titkosszoba

Cím:5540 Szarvas, Ady Endre 1/1.Térkép
Telefon:+36703898364
E-mail:info@titkosszoba.hu
Web:http://titkosszoba.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Titkosszoba.hu?ref=aymt_homepage_panel
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

További pályák

Titkok Kertje

Zárak, lakatok, logikai feladványok és ügyességi feladatok között kell eligazodnod, hogy megfejtsd az utolsó szarvasi molnár titkát.

Egyetlen ellenfeled az egyre sürgetőbben ketyegő idő, amelyből összesen 60 perc áll rendelkezésedre. Megfelelő elszántsággal és egy összetartó csapattal azonban minden akadály időben legyőzhető. Fontos, hogy semmi se kerülje el a figyelmed, hiszen a termekben szinte minden tárgy jelentőséggel bír. Minden fantáziádra és sok-sok kreativitásra lesz szükséged, mert a kijárathoz vezető út számos talánnyal van kikövezve. A játék végén azonban remélhetőleg összeáll az apró láncszemekből felépített kép, és kiderítheted, mi volt a molnár utókornak szánt üzenete.


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:6.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Egy mindeddig megfejtetlen titok lengi körbe az egykori molnárház falait. A szobákban régi, kopott bútorok, fényképek és rácsok őrzik Tomka Sándor, az utolsó szarvasi molnár üzenetét. Az évtizedek során a múlt összeolvadt a jelennel, a titok pedig egyre mélyebbre süllyedt a zárak és lakatok világában.

A megoldás a Ti kezetekben van. Járjátok végig a képzeletbeli útvesztőt, találjátok meg a jeleket és az összefüggéseket, melyek végül elvezetnek a rejtélyes ház utolsó mondanivalójához. A rendelkezésetekre azonban mindössze 60 perc áll, így fennáll a veszély, hogy a titok örökre eltűnik az idő homályában.

Képek a helyszínről

#titkosszoba#kert1.jpeg#800#555#titkosszoba#image-3.jpeg#400#400