Titkok Kertje - Titkosszoba

Cím:5540 Szarvas, Ady Endre 1/1.Térkép
Telefon:+36703898364
E-mail:info@titkosszoba.hu
Web:http://titkosszoba.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Titkosszoba.hu?ref=aymt_homepage_panel
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

További pályák

Titkosszoba

Valamikor, az idők kezdetén a fák, cserjék, virágok és az ember értették egymás nyelvét. Az erdő zöldjei megsúgták a vadászoknak, hol rejtőznek a túléléshez szükséges vadak, hosszan beszélgettek a tisztások gyepjén megpihenve, vagy védelmet nyújtottak a vihar elől a sűrűjükbe rejtőzőknek. Az ember cserébe megóvta a lomhullató koronákat, és csodálta az egész évben pompázó örökzöldeket.

Az évezredek során azonban egyre távolabb került egymástól a két hű barát. Az embert elsodorta a gépek és a technika áradata, és hiába szóltak hozzá a fák, hiába hívták esdeklően, többé már nem hallotta meg a kérlelő szavakat.

A természet így utolsó mentsvárához folyamodott: elrejtette titkát egy zárakkal és kulcsokkal őrzött szoba mélyére, bízva abban, hogy egykori társa újra megtalálja a hozzá vezető utat, és eleget tesz az utolsó fohászának.


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:6.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Egy mindeddig megfejtetlen titok lengi körbe az egykori molnárház falait. A szobákban régi, kopott bútorok, fényképek és rácsok őrzik Tomka Sándor, az utolsó szarvasi molnár üzenetét. Az évtizedek során a múlt összeolvadt a jelennel, a titok pedig egyre mélyebbre süllyedt a zárak és lakatok világában.

A megoldás a Ti kezetekben van. Járjátok végig a képzeletbeli útvesztőt, találjátok meg a jeleket és az összefüggéseket, melyek végül elvezetnek a rejtélyes ház utolsó mondanivalójához. A rendelkezésetekre azonban mindössze 60 perc áll, így fennáll a veszély, hogy a titok örökre eltűnik az idő homályában.

Képek a helyszínről

#titkosszoba#kert1.jpeg#800#555#titkosszoba#image-3.jpeg#400#400