Hajótörés - RövidZárlat

Cím:9400 Sopron, Deák tér 47.Térkép
Telefon:+36309376700
E-mail:exitcode.sopron@gmail.com
Web:http://www.rovidzarlat.hu
Facebook:https://www.facebook.com/rovidzarlat.sopron
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Utatok során egy szörnyű viharban hajótörést szenvedtetek egy ismeretlen szigeten. Hamarosan kiderítitek, hogy az egykori telepeseket egy kannibál törzs kiirtotta, akik azóta is a szigeten élnek. Közeleg az éjszaka, jobb lesz hát menekülőre fogni a dolgot... Szerencsétekre a telepesek egyik - sajnos lezárt - csónakháza épségben megmaradt, így ha bejuttok, ronccsá tört hajótok helyett egy ép ladikkal próbálhatnátok meg elhagyni a szigetet. De vajon sikerül időben kinyitnotok a csónakház ajtaját, vagy a bennszülöttek találnak rátok?

A sziget ráadásul egy kincsekkel teli ládikát is rejt, és nagy a kísértés, hogy ne csupán megmeneküljetek, de ezt is magatokkal vigyétek. Így miután a csónakház kulcsa előkerült, még kockáztathattok, hogy ott maradtok megszerezni a kincset is, mielőtt túl késő lesz...


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:10.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

A soproni RövidZárlat két pályája túlmutat a hagyományos szabadulós játékok játékmenetén. Az alaphelyzet ugyanaz: kulcsra zárt szoba, egy 2-6 fős csapat, számtalan megoldásra váró rejtély, és mindössze 60 perc. De ezen felül mindkét szobánk valamilyen egyedi újítással is rendelkezik.

Zárka - a csapatjáték legnagyobb próbatétele

A rács melyik oldalán állnál? Nálunk nem számít, mert úgyis csak együtt szabadulhattok! Csapatotok két felének először az őket elválasztó rácsot kell leküzdenie, hogy végül közösen kijuthassatok.

Hajótörés - vadregényes trópusi kaland

Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre? Egy csapatot, akikkel együtt képesek vagytok megmenekülni az ismeretlen szigetről, ahol hajótörést szenvedtetek. A kreativitáson túl bölcs döntéseket is kell hoznotok, hogy kitaláljátok, melyik szigetre vetődtetek.

Mindkét pályán szükségetek lesz egy kis furfangra, kreativitásra, talpraesettségre, ügyességre és ami a legfontosabb: együttműködésre - mert innen csak az igazi csapatok szabadulnak!

Ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak, valamint szeretettel fogadunk cégeket is egy szórakoztató és kihívásokkal teli csapatépítésre! A nálunk töltött 60 perc felejthetetlen élményt és szórakozást nyújt mindenki számára, kortól és nemtől függetlenül!

Tárjátok fel a nyomok ravasz láncolatát, hogy kiszabaduljatok, mielőtt a homokórában lefolyik az utolsó szem!

A játékhoz előzetes időpontfoglalás szükséges!

Tudj meg többet rólunk és pályáinkról, majd foglalj online:

http://www.rovidzarlat.hu/

Képek a helyszínről

#rovidzarlat#hajotores_10.jpeg#922#1382#rovidzarlat#hajotores_02.jpeg#922#1382#rovidzarlat#hajotores_08.jpeg#1382#922#rovidzarlat#hajotores_05.jpeg#1382#922#rovidzarlat#hajotores_01.jpeg#1382#922#rovidzarlat#zarka_08.jpeg#922#1382#rovidzarlat#zarka_03.jpeg#1382#922#rovidzarlat#zarka_02.jpeg#1382#922#rovidzarlat#zarka_01.jpeg#1382#922#rovidzarlat#exitgames_logo.jpeg#895#700