Rólunk

Célunk, hogy egy-egy játék előtt informálódni tudjatok a helyszín minőségéről, a rátok váró feladatok nehézségéről. Meg tudjátok osztani egymással tapasztalataitokat, valamint értékelni tudjátok a játékokat.

Nem utolsó sorban, pedig szeretnénk hétről hétre, újabbnál újabb kedvezményekkel és helyszínekkel buzdítani Titeket arra, hogy próbáljátok ki ezeket a szuper helyeket.

Oldalunk megkönnyíti a lakóhelyhez közeli helyszínek megtalálását is, illetve kiváló szórakozási lehetőséget nyújt az unalmas napokra.

Éljetek meg együtt egy szuper élményt barátaitokkal, vagy menjetek el egy csapatépítésre a munkatársaitokkal, a jó kedv és a közös siker garantált!

Esetleg csapatépítést terveznek cégénél?

Az exitgames.hu oldalon szereplő játékok kitűnő alkalmat jelentenek a kiscsoportos és indoor csapatépítésre. A néhány főből álló teameknek együttműködésre és közös gondolkodásra lesz szükségük a feladatok sikeres teljesítéséhez. Ezek a játékok a kitűnő és nem mindennapi élmény mellett, kulcsai lehetnek a hétköznapokat beárnyékoló feszültségek megszüntetésének, valamint hosszútávra szóló, vicces sztorikat tartogatnak minden korosztály számára.