Raktár

Cím:2800 Tatabánya, Győri út 1/aTérkép
Telefon:06305870161
E-mail:szabadulosraktar@gmail.com
Web:https://www.facebook.com/szabadulosraktar
Facebook:https://www.facebook.com/szabadulosraktar
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

A Raktár egy sorozatgyilkos búvóhelye, ahol utolsó áldozata még kiszabadításra vár. Mentsétek meg őt és a saját bőrötöket is Tatabánya kijutós játékában. Zárak, fejtörők, meglepő fordulatok várnak rátok. Hatvan percetek van.


Kapacitás:

2-5 fő
Játék ára a helyszínen:6.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

A Raktár Tatabánya szabadulós játéka - 2-5 fő részére nyújt 60 percnyi fejtörést. Mintha egy valódi sorozatgyilkos titkos búvóhelyére lépnétek be, nyomozók bőrébe bújva fejthetitek meg a csavaros rejtvényeket, és - bár statisztákkal, ijesztgetéssel nem élünk - váratlan fordulatokban sem lesz hiány.

A helyszín díszlete az elhagyatott raktár, amely megadja az alaphangulatot, de a kijutáshoz nem kell, hogy összekoszoljátok magatokat - az utcai viselet itt is tökéletesen megfelel.

Logika és csapatjáték a kulcs, az első feladat ugyanis kiszabadítani az utolsó áldozatot, aki nem egy bábu vagy statiszta, hanem a csapatból kerül ki, és végig aktív, kulcsfontosságú részese a játéknak.

A játék nehézsége változó, attól függően, mennyi segítséget kértek, így a tapasztaltaknak kihívás, de az először játszóknak is lehet része sikerélményben. Galériánkban bepillantást nyerhettek a látványvilágba, és ha kedvetek támadt játszani velünk egy jót, foglaljatok magatoknak egy időpontot!

Képek a helyszínről

#raktar#foto-02.jpeg#960#720#raktar#foto-07.jpeg#2048#1401#raktar#foto-06.jpeg#789#960#raktar#foto-05.jpeg#403#541#raktar#raktar-negyzetes2.jpeg#502#458#raktar#foto-03-logo.jpeg#726#540