Posztumusz - Smartroom

Cím:1067 Budapest, Teréz körút 3Térkép
Telefon:202657985
E-mail:info@smartroom.hu
Web:https://smartroom.hu
Facebook:https://www.facebook.com/logikaiszabaduloszoba/?modal=admin_todo_tour
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

A kis város mindenki által ismert faragó művésze a napokban hunyt el. Halála előtt még sikerült befejeznie az utolsó művét. A számára nagy becsben tartott alkotást el is rejtette a műtermében. Nincs információ arról, hogy mit takar a mű. Ti, mint kultúr detektívek azzal a küldetéssel léptek be művész hajlékába, hogy kiderítsétek min dolgozott az öreg mester. Kósza hírek arról szólnak, hogy egy összeszerelhető műtárgyról van szó, így nem mindennapi kihívást jelent számotokra ez a küldetés. Nem árt azonban sietni. Az öreg mester a városka kitüntetett díszpolgára volt, hiszen a korábbi műveit nem egy kiállításon több díjjal jutalmazták. A műtárgy benevezéséig 1 óra van még hátra, így rajtatok múlik, hogy sikerül-e feltárni a mester műhely titkát. Vajon az első közönsége lesztek-e a Posztumusznak és dicsőséget szereztek az elhunyt mesternek vagy marad mindörökre feltáratlan titok a mű?


Kapacitás:

2-5 fő
Játék ára a helyszínen:13.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Teréz körút 3-ban, közel az Oktogonhoz egy frissen kialakított, egyedi játékszoba várja az érdeklődő játékosokat egy lebilincselő agytornára. Belső udvaros üzlethelyiség modern levegőtechnikai berendezéssel van felszerelve ami képes a lehető legtisztább környezetet biztosítani a játékosoknak, befúvó-elszívó rendszerével.

A Posztumusz játék egy hagyományos logikai menekülő szobás játék, ahol a játékosok különböző kódokat kell, hogy megfejtsenek a továbblépéshez. Többnyire lakatokról van szó, de széles választékban egy sor nem szokványos zárszerkezettel is találkozhattok a játék során. Igazi kihívást jelenthet azoknak akik szeretik a nagyobb megmérettetést.

Több angol nyelvű hosszabb írásos szöveg melléklet szerepel a játékban. Nem kell aggódni! A hosszabb szövegek a másik oldalon autentikus fordítás keretében olvasható magyarul is. Minden esetben segítséget kap a csapat, ha valami nem világos.

A Posztumusz játék kiváló agyi erőpróba a rövid és hosszútávú memória tesztelésére, a kombinációs készségek fejlesztésére. Egy nem egyenes vonalú játékfolyamot biztosít a résztvevőknek ahol a megtalált tárgyak, információk, egy adott helyzethez kötődnek. A dolgok megtalálása nem feltétlenül jelenti a lehetőségét azok automatikus felhasználhatóságára.

Képek a helyszínről

#smartroom#90x200cm-plakat.jpeg#5315#11811#smartroom#vegleges-nagy-1.jpeg#562#444