Általános információk

Kiszabaduló szobát üzemeltetsz vagy még csak tervezed?

Akkor itt a helyed!

Az Exitgames.hu Magyarország legnagyobb szabadulószoba adatbázisa, ahol ellenőrzött és tesztelt helyszínek tucatjaiból válogathatnak látogatóink.
Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy összegyűjtse országszerte a legigényesebb interaktív szoba-kijutós játékokat, illetve folyamatos kedvezményeket biztosítson a játékosoknak.

4 éves tapasztalatunk biztosítja a gördülékeny és problémamentes együttműködést, valamint a fennakadásmentes ügyintézést és kapcsolattartást partnereinkkel.
Havonta 25-30.000 látogató fordul meg oldalunkon, 400-500 játékra vesznek jegyet. Látogatóinknak 40%-a visszatérő látogató, ami azt mutatja, hogy ők is elégedettek szolgáltatásainkkal és szobáinkkal.

Megjelenési lehetőségeink:

Minden szobának biztosítunk ingyenes megjelenési lehetőséget, képpel, leírással és elérhetőségekkel. Ha ennél többet szeretnél, kétféle kiemelt megjelenési lehetőség közül is választhatsz, mellyel garantáltan figyelmet kaphat a szobád. A megjelenési feltételekről részletesebben a médiaajánlatban olvashatsz.

Ha ajánlatunk elnyerte tetszésed és szeretnél felkerülni az Exitgames.hu-ra, mindössze annyi a teendőd, hogy kitöltöd az adatbekérőnket.

Oldalunkra akár egy nap alatt kikerülhetsz és ezután már csak várnod kell az új játékosokat! Amennyiben kérdésed lenne a megjelenési lehetőségekkel kapcsolatban, hívj minket a következő telefonszámon: 06 20 494 9957

Üdv,
Exitgames.hu csapata