ParaHotel_logo

ParaHotel

Cím:1149 Budapest, Pillangó utca 30.Térkép
Telefon:+36 30 473 6646
E-mail:parahotel@parahotel.hu
Web:http://www.parahotel.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ParaHotel.hu
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Mit tennél, ha hirtelen bezárva találnád magad egy rejtelmes idegen helyen, ahol egy visszaszámláló tudatja veled: hátralévő perceid meg vannak számlálva...?


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:10.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Mit tennél, ha hirtelen bezárva találnád magad egy rejtelmes idegen helyen, ahol egy visszaszámláló tudatja veled: hátralévő perceid meg vannak számlálva...? Vajon le tudod győzni a saját félelmeid, és megtalálni a szabadulás kulcsát? Próbáld ki mire vagy képes

90 perc alatt hogy megmenekülj!

A ParaHotel a népszerű kijutós, kiszabadulós (room escape) játékok élő változata. Itt azonban 90 percetek van rá, hogy a régi légiós pincerendszer atombiztos óvóhelyén próbára tegyétek a találékonyságotokat, és kijussatok a fogságból. Itt minden fejben dől el!

Az óvóhelyből kialakított trükkös helyen 2-6 fős csapatokban kell felfedezni a rejtett tárgyakat, kulcsokat, megfejteni a feladványokat és kinyitni az ördöglakatokat ahhoz, hogy kijuthassatok a fogságból. Mindeközben valaki figyeli minden lépéseteket..

Ha nem sikerül kijutni, a számláló lejár, és az ajtó végleg bezáródik...