Időcsapda - PániQ-Szoba

Cím:1085 Budapest, Mária utca 29.Térkép
Telefon:www.paniqszoba.hu
E-mail:info@paniqszoba.hu
Web:http://www.paniqszoba.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/paniqszoba
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
100%ajánlaná ismerősének
ezt a játékhelyszínt
Játék
4,00
Kreativitás
3,00
Nehézség
2,00
1 valódi játékos véleménye alapján.
Exitgames ár: 2.790 Ft / fő
Kedvezmény mértéke: 7%
Kosárba rakom

"Egy pálya, melyen 3 különböző életszakaszon is keresztül fogtok menni, visszafelé!"

Egy pálya, melyen 3 különböző életszakaszon is keresztül fogtok menni, visszafelé!

Először nyugdíjas éveitekben érezhetitek magatokat, majd mentek vissza az időben a munkás éveitek felé, legvégül pedig eljuttok az iskolapadba. Szabadulásotok pedig a születéseteket fogja jelképezni! Újjászülethettek ezen a több szobából álló pályán, melyen az idő és a számok is komoly jelentőséggel bírnak! Vajon az idő is valójában visszafelé megy majd? Lehet, itt mindent fordítva kell értelmezni?

A logikailag hibátlanul megtervezett pálya kialakításában Hajnóczy Soma bűvész-világbajnok volt segítségünkre.


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:2.990 Ft / fő
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Valódi vélemények valódi játékosoktól

 • 11 hónapja
  Valódi Játékos
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  4 / 5
  Kreativitás
  3 / 5
  Nehézség
  2 / 5
  Vélemény: Jó volt, nem túl nehéz de érdekes feladatok, egykét szoba elég hangulatos volt. Egy-két feladvány kivitelezése nagyon ötletes volt.

A helyszínről

A PÁNIQ-SZOBA

Éljétek át a bezártságot vagy a kalandokat központi helyszínünkön, a belvárosi Mária utcában, (Fűrész, Lost, Sherlock, Észvesztő, Időcsapda) vagy meneküljetek a perverz fotóstól a DÜRER Kertbből (Sötétkamra), vagy forgassátok le kedvenc horrorfilm-jeleneteiteket a LURDY-HÁZ mozitermében (Hitchcock)!

A kijutáshoz az intelligenciátokra és csapatmunkára lesz szükség, ugyanis a helyiség minden sarka, minden tárgya egy „kulcs”, mely közelebb visz titeket a szabadsághoz. Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, fejtörőkön, ördöglakatokon keresztül visz az út kifelé…

Gyenge idegzetűeknek nem kell tartaniuk hirtelen, váratlan ijesztgetésektől. A magas adrenalin szintet itt az idő rohamos csökkenése, ezzel együtt a rejtvények és rejtélyek szükséges megoldása váltja ki. Ha megtaláljátok az utolsó kulcsot, ami a kijáratot nyitja, megmenekültetek! Az összehangoltság elengedhetetlen, így egyszerre 2-15 fős csapatok nézhetnek szembe az örök bezártság veszélyével, akár 10 méterrel a föld alatt!

Ismerd meg a klasszikus és népszerű „room escape” játékot, és éld át az élményt többszörösen, ÉLŐBEN! Ha egy felejthetetlen és új élményre vágysz 60 percben, és persze van hozzá merszed, foglalj időpontot a PÁNiQ-SZOBÁBA.

Kaland, csapatépítés, élmény, “némi” feszültség és egy kis misztikum! Ez a PÁNiQ-SZOBA!

Képek a helyszínről

#paniq-szoba#image-4.jpeg#400#400#paniq-szoba#sajtofoto1.jpeg#1024#768#paniq-szoba#furesz-fooldal.jpeg#1200#797#paniq-szoba#panik-1-of-127.jpeg#1024#682#paniq-szoba#igazi.jpeg#1200#627#paniq-szoba#dsc_8365.jpeg#1200#797#paniq-szoba#panik-127-of-127.jpeg#2700#1800