Odalent_logo

Odalent

Cím:5700 Gyula, Kossuth u. 7.Térkép
Telefon:06705123733
E-mail:info@odalent.hu
Web:http://www.odalent.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Odalent/?fref=ts
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Hűvös pincerendszer. Vastag falak. Ha bezárunk – vajon kijutsz-e?

A kedvelt room escape játék végre Gyulán is kipróbálható!


Kapacitás:

2-5 fő
Játék ára a helyszínen:6.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

A feladat egyedül lehetetlen, kell hogy legyen segítséged a bajban! A szabaduláshoz rendelkezésre álló 60 perc alatt logikai feladványok, zárak és lakatok állják utatokat, és itt nem az erő, hanem az ész a fontos. Ám a feladat nem lesz egyszerű! Tágra nyílt szemmel és nyitott elmével gyere hozzánk, és akkor megtalálod azt az élményt, amit nálunk keresel. Figyelemmel, logikával és leleménnyel minden akadály leküzdhető. Azonban ne gondold, hogy könnyű menet lesz: az idő sürget, a dolgok pedig nem mindig olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak!

Ha nem figyelsz – lent maradhatsz!

Megtaláltok minket Gyula belvárosában, a Tourinform iroda alatti pincében az Öcsi és Fuszek vendéglővel szemben. Amennyiben a vár felől érkeztek, akkor az út bal oldalán, a körforgalomnál lévő Family fagyizótól 2 perc sétára leszünk, a másik irányból pedig a Kézműves cukrászdát és a Bols Cafe-t elhagyva pár perc séta után juttok el hozzánk. Parkolni az út mindkét oldalán lehet, viszont figyeljetek rá, hogy hétfőtől péntekig, 8-18 óráig fizetni kell érte.

Odalent várunk benneteket!