Az Alkimista - Mysterygames

Cím:1066 Budapest, Zichy Jenő utca 39.Térkép
Telefon:0616085985
E-mail:info@mysterygames.hu
Web:http://mysterygames.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/mysterygamesbudapest
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
100%ajánlaná ismerősének
ezt a játékhelyszínt
Játék
4,65
Kreativitás
4,60
Nehézség
3,30
20 valódi játékos véleménye alapján.
Exitgames ár: 9.990 Ft / csapat
Kedvezmény mértéke: 33%
Kosárba rakom

Ha szeretitek a rejtélyes és varázslatokkal teli történeteket, vagy vonz titeket a középkor misztikus hangulata, akkor ne szalasszátok el a lehetőséget, mert Budapest legszebb szobája korhű díszletekkel és izgalmas fejtörőkkel csak rátok vár az Oktogontól néhány percre.

Egy gonosz Alkimista tartja rettegésben városunkat. Professzor Füstenberget a királyi udvarból kitiltották kétes kísérletei miatt, ezután életét az aranykészítésének szentelte, hogy bosszút állhasson az arisztokrácián. Mivel varázserejét mindenképpen rosszra akarja használni, meg kell állítani. A város vezetése azzal a feladattal bíz meg benneteket, hogy, amíg az alkimista távol van, osonjatok be titkos laboratóriumába és csenjétek el varázs aranytallérjait!


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:14.940 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Valódi vélemények valódi játékosoktól

 • 5 hónapja
  Tibor
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: Összhangulata nagyon tetszett a szobának és ötletesek voltak a feladványok
 • 6 hónapja
  L.V.
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: Az alkimista szobát családosan, 3 gyerekkel (7-14-16 évesek) próbáltuk ki. A berendezés és a kellékek nagyon igényesek. A feladatok egy része keresgélős, egy része logikai, jónéhány közös munkát igényelt. Nekünk nagyon tetszett, egyedül a félhomály volt eleinte egy kissé zavaró.
 • 1 éve
  attilacarter
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  3 / 5
  Kreativitás
  4 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: Aki a továbbjutáshoz szükséges tárgyak kutatását szereti, az megtalálta a megfelelő szobát. Logikát kis mértékben kellett alkalmazni. A díszlet igényesen van kialakítva. Kezdőknek javasolom.
 • 1 éve
  Admin
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  4 / 5
  Kreativitás
  4 / 5
  Nehézség
  2 / 5
  Vélemény: A Mystery Games szobái nagyon kreatívak, és hangulatosak. Szuper a berendezés, és kifejezetten ötletesek a feladványok.A játék maga szuper (mint mindegyik szobájuk), kifejezetten ajánlom, bár alapvetően a könnyebbek közé tartozik.

Képek a helyszínről

#mysterygames#mg_logo_05_museum.jpeg#2000#2000#mysterygames#jplogo.jpeg#2000#2000#mysterygames#jpmaya.jpeg#2000#2000#mysterygames#jpalkimista.jpeg#2000#2000