A tökéletes trükk - MoviEscape

Cím:1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky köz 2.Térkép
Telefon:06303360657
E-mail:info@moviescape.hu
Web:http://www.moviescape.hu
Facebook:https://www.facebook.com/moviescapebudapest/?ref=aymt_homepage_panel
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
92%ajánlaná ismerősének
ezt a játékhelyszínt
Játék
4,76
Kreativitás
4,68
Nehézség
3,68
38 valódi játékos véleménye alapján.
Akciós ár: 8.990 Ft / csapat
Kedvezmény mértéke: 42%
Kosárba rakom

Szeretnél egy Tökéletes trükk részese lenni? Nálunk a helyed!

Egy elvarázsolt szoba, tele trükkökkel és rejtélyekkel. Kreativitás, ügyesség, asszociáció, csapatjáték. Trükköket kell megfejtened, trükköket kell véghezvinned, igazi bűvésszé kell válnod, hogy sikerüljön eljutni a végső célodhoz. Kiszabadulni egy szobából, ahová egy szerencsétlenül végződő trükk következtében kerültél. Rengeteg csoda áll előtted, meglepetések hada vár. Varázslatos hely ez, ahonnan csakis számos megválaszolatlan kérdéssel távozhatsz. Bekukkanthatsz a bűvészet legmélyére, s bámulattal viheted véghez a feladataidat. Vigyázz azonban, ne kalandozz sokat, mert az idő szorít…


Kapacitás:

2-8 fő
Játék ára a helyszínen:15.490 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Valódi vélemények valódi játékosoktól

 • 55 perce
  Valódi Játékos
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Nagyon ötletes volt, hogy már a szobába lépés előtt volt egy kis rávezetés. A feladatok kreatívak és változatosak voltak. És külön jó pont, hogy nem a centis porréteggel adtak "patinát" a helyszínnek ;o)
 • 1 hónapja
  K.Á.Á.M.E.E.R.A.
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: Kreativ volt,nem kellett hozza targyi eloismeret,sokkal inkabb logika es logikus tapasztalatok a minket korulvevo vilagrol. Sokszinu volt, sokan voltunk (8fo) es mindenki talalt magahoz illo feladatot. Izgalmas volt es teljesitheto egyszerre. (Egy igazi flow :-)
 • 1 hónapja
  Bianka
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  3 / 5
  Kreativitás
  2 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: Első generációs szoba, ha 5 évvel ezelőtt jövünk ide, lehet hogy magasabb értékelést kap. A játék vonalvezetése megfelelő volt, mindig volt új megfejtendő feladat. Ami jó volt, hogy volt benne 1-2 ügyességi feladvány is. A szoba kivitelezése egyszerű, és a benne lévő eszközökre ráférne a karbantartás. Ma már több feladvány kivitelezése tűnik gagyinak (ha eljutunk egy pontra a játékban, és figyel a játékmester, akkor bejuttat valamit a szobába. Ha épp a párhuzamosan futó másik játékra figyel, akkor semmi nem történik, és a játékosok kissé frusztráltak. Ezt egy egyszerű gengeáramú zár beépítésével meg lehetne oldani). A honlap leírása és szobát reklámozó képe alapján sokkal többet vártam, sokkal több és változatosabb trükköt, szebb dizájnú helyet. Ennek ellenére nem volt rossz a játék, nem volt nehéz, de túl egyszerű sem, elég feladvány volt benne. A játékmester jó volt, a játék indítása kifejezetten ötletes és eredeti. Figyelembe vette azirányú kérésünket hogy csak akkor adjon információt, ha kérünk. A helyen nincs WC, de mivel előre megírták, nem volt gond belőle. Nem voltak emlékezetes és eredeti feladványok sajnos, ebből a témából sokkal többet ki lehetett volna hozni trükkös tárgyak, "semmi sem az aminek látszik" típusú eszközök beépítésével. Kicsit az volt az érzésem, hogy azt nézték hogyan lehet ezt az egészet minimális eszközigénnyel és befektetéssel megoldani.
 • 3 hónapja
  Ádám
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: .

A helyszínről

Mit nyújt a MoviEscape?

Szeretnél elmélyülni a filmek világában? Szeretnéd megélni a kedvenc filmjeidet a valóságban is? Szeretnéd beleképzelni magad a kedvenc szereplőid helyébe?

Akkor gyere el hozzánk, és mutasd meg, mit tennél TE a filmbéli szituációkban! Fogjatok össze a kedveseddel, a családoddal vagy a barátaiddal, és bizonyítsátok rátermettségeteket egy olyan helyen, ahol egyszerre van szükség bátorságra, összetartásra, leleményességre és ügyességre. Lássuk, mire vagytok képesek!

Képek a helyszínről

#moviescape#moviescape.jpeg#800#800#moviescape#img_7730.jpeg#3954#2635#moviescape#exitkor.jpeg#800#800#moviescape#exitprof.jpeg#800#800#moviescape#untitled-design-2.jpeg#940#788#moviescape#untitled-design-1.jpeg#800#800#moviescape#logokesz.jpeg#800#800#moviescape#trukkkesz.jpeg#800#800#moviescape#korkesz.jpeg#800#800