A tökéletes trükk - MoviEscape

Cím:1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky köz 2.Térkép
Telefon:06303360657
E-mail:info@moviescape.hu
Web:http://www.moviescape.hu
Facebook:https://www.facebook.com/moviescapebudapest/?ref=aymt_homepage_panel
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
93%ajánlaná ismerősének
ezt a játékhelyszínt
Játék
4,71
Kreativitás
4,71
Nehézség
3,70
69 valódi játékos véleménye alapján.
Akciós ár: 8.990 Ft / csapat
Kedvezmény mértéke: 42%
Kosárba rakom

Szeretnél egy Tökéletes trükk részese lenni? Nálunk a helyed!

Egy elvarázsolt szoba, tele trükkökkel és rejtélyekkel. Kreativitás, ügyesség, asszociáció, csapatjáték. Trükköket kell megfejtened, trükköket kell véghezvinned, igazi bűvésszé kell válnod, hogy sikerüljön eljutni a végső célodhoz. Kiszabadulni egy szobából, ahová egy szerencsétlenül végződő trükk következtében kerültél. Rengeteg csoda áll előtted, meglepetések hada vár. Varázslatos hely ez, ahonnan csakis számos megválaszolatlan kérdéssel távozhatsz. Bekukkanthatsz a bűvészet legmélyére, s bámulattal viheted véghez a feladataidat. Vigyázz azonban, ne kalandozz sokat, mert az idő szorít…


Kapacitás:

2-8 fő
Játék ára a helyszínen:15.490 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Valódi vélemények valódi játékosoktól

 • 2 hónapja
  Valódi Játékos
  nem ajánlaná ismerősének
  Játék
  2 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  5 / 5
  Vélemény: A feladványok kreatívak voltak, tetszettek mindenkinek azonban a játékidő elég szűkös volt, annak ellenére hogy minden percet arra fordítottunk hogy megoldjuk a feladványokat, 60 perc elteltével nagyjából a fele sikerült csak a játéknak. Angolul kértük a játékot mivel egyik tagunk nem beszél magyarul, a játékmester a játék közben azonban csak magyarul adott segítséget ami kellemetlen volt, folyton fordítani kellett, amivel időt veszítettünk persze, és élvezhetetlenné vált a játék. A játékmester stílusa lekezelő volt, ami nagyban rátett az egész csapat hangulatára. Egy biztos, egyikünk sem szeretne újra erre a helyre jönni.
  Helyszín válasza: Kedves Játékos!

  Nem szoktunk a negatív értékelésekkel nagyon foglalkozni, hiszen az is egy vélemény, viszont az eltúlzott, nem reális vélemények mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. Emlékszünk rátok, számítottunk is egy ilyen hangvételű értékelésre, viszont fontosnak tartom aki olvassa az értékeléseinket képet kapjon rólatok is, hiszen a véleményetek érzésünk szerint nem teljesen tükrözi a valóságot. Állításotok szerint Ti egy 5 fős tapasztalt csapat voltatok, valóban kb. a pálya feléig sikerült eljutnotok, hozzáteszem segítséget egy alkalommal sem kértetek, néhányszor mi próbáltunk meg ráutaló dolgokkal szolgálni Nektek, amit sajnos nem köszönettel, hanem vagdalkozva fogadtatok. Ha így egy csapat a pálya feléig jut el az azt gondolom nem a játék hibája, hiszen sok ezer, akár 2 fős csapat is teljesítette már a játékot, és volt elégedett vele, amit itt az értékelésekben is lehet olvasni. A játékmester 3 szólt bele a rádióba 1-1 mondat erejéig, ennyi volt összesen a kommunikáció a 60 perc alatt, azt gondolom, 3-szor 1 mondat lefordítása nem teszi élvezhetetlenné a játékot, illetve nem vesz el sok időt, hiszen Ti egy alkalommal sem kértetek segítséget.
  A játékot kb. 60%-ban teljesítik a csapatok 60 perc alatt, illetve még egy 20% néhány perces ráadással jut ki, akik között nagyon sok GYEREK is megfordul nálunk, éppen ezért megkérdőjelezhető a véleményed hogy a 60 perc szűkös erre a játékra, ismételve önmagam 5 fő, egyetemista korú fiatalnak...
  Végezetül az egyik kollégánk a bejárat előtt hallotta, hogy felháborodtatok azon, hogy nem kaptatok plusz időt, viszont szeretném közölni Veletek, hogy azoknál a csapatoknál, ahol látjuk, hogy 5-10 percen belül teljesítik a pályát, mindig megadjuk a lehetőséget a sikerélményre, viszont Ti nagyon messze álltatok a kijutástól, így igazán nem várhatjátok el, hogy a játékmester még 30 percig rátok vigyázzon, úgy, hogy nem kértek segítséget, és magától sem nyújtana, hiszen látszólag nem fogadjátok azt szívesen. A játék ára 1 órára szól, ez nem vita tárgya.
  A játékmester, minden megoldást megmutatott, viszont nem feladata az, hogy a Ti figyelmetlenségetekből fakadó kifogásokra minden esetben bólogasson, neki meg kell védeni a játékot, amit már ismételve önmagam több ezer csapat sikeresen, kitörő örömmel oldott meg, így nem gondoljuk, hogy bizonygatnia kell a teljesíthetőségét.

  Tisztelettel:

  Vida József, MoviEscape
  tulajdonos
 • 3 hónapja
  Ádám
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  2 / 5
  Vélemény: A játék kreatív volt, a játékvezető humoros és barátságos. Jól éreztük magunkat. Köszönjük.
 • 4 hónapja
  Atesz
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: A feladatok pont megfelelő nehézségűek voltak. Volt kihívás bennük, de megoldhatóak és változatosak voltak.
 • 4 hónapja
  József és Társai
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  4 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: 5*

A helyszínről

Mit nyújt a MoviEscape?

Szeretnél elmélyülni a filmek világában? Szeretnéd megélni a kedvenc filmjeidet a valóságban is? Szeretnéd beleképzelni magad a kedvenc szereplőid helyébe?

Akkor gyere el hozzánk, és mutasd meg, mit tennél TE a filmbéli szituációkban! Fogjatok össze a kedveseddel, a családoddal vagy a barátaiddal, és bizonyítsátok rátermettségeteket egy olyan helyen, ahol egyszerre van szükség bátorságra, összetartásra, leleményességre és ügyességre. Lássuk, mire vagytok képesek!

Képek a helyszínről

#moviescape#sherlock-holmes.jpeg#800#800#moviescape#menta3.jpeg#800#800#moviescape#menta2.jpeg#800#800#moviescape#menta1.jpeg#800#800#moviescape#gyu6.jpeg#800#800#moviescape#gyu5.jpeg#800#800#moviescape#gyu4.jpeg#800#800#moviescape#gyu3.jpeg#800#800#moviescape#gyu2.jpeg#800#800#moviescape#ygu1.jpeg#800#800#moviescape#gyuruk-ura-1.jpeg#800#800#moviescape#gyuruk-ura.jpeg#800#800#moviescape#exitprof.jpeg#800#800#moviescape#untitled-design-2.jpeg#940#788#moviescape#logokesz.jpeg#800#800