Misztikum_logo

Illúzió - Misztikum

Cím:2400 Dunaújváros, Római krt. 9/D PinceTérkép
Telefon:+3630/4648120
E-mail:misztikumszabaduloszoba@gmail.com
Web:https://misztikum.hu
Facebook:https://www.facebook.com/misztikum.hu/
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

További pályák

A Doktor

Egy átlagos szobában találod magad. Kattan a zár, sehol egy jel, ami a kiutat mutatná. Csak szokványos szobai bútorok. Egy asztal, fotel, szekrények, állólámpa... Sehol egy értékelhető nyom, amin el tudnál indulni. Pedig hidd el, ott van az orrod előtt. Csak észre kell venned! Jaaaaa, itt nem csak nézned kell! Az Illúzió pályán minden érzékszervedet be kell vetned, így nem árt, ha a csapat tagjai között van egy remek hallású, éles szemű, kifinomult szaglású, és még sorolhatnánk az érzékszerveket, de nem lőjük le a poént előre! :) Gyertek és jussatok ki, akár kezdők vagytok, akár profi, rutinos szabadulók, itt mindenkinek tartogatunk meglepetéseket! Foglaláskor jelezd, hogy kezdő vagy haladó pályát kértek, így lesz kihívás az Illúzió!!!

Áraink:

10 főtől: 999 Ft/fő

9 fő: 1099 Ft/fő

8 fő: 1199 Ft/ fő

7 fő: 1299 Ft/fő

6 fő: 1499 Ft/fő

5 fő: 1699 Ft/fő

4 fő: 1999 Ft/fő

3 fő: 2499 Ft/fő

2 fő: 2999 Ft/fő


Kapacitás:

2-10 fő
Játék ára a helyszínen:999 Ft / fő
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Igen
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Dunaújváros LEGÚJABB szabadulószobája!

Szabadulás másképp. Éld át az élményt, ahogy eddig még soha! Minden érzékszervedre szükséged lesz a szabaduláshoz! Te tudod mik azok??? ;)