MÁSNAPOSOK SZABADULÓSZOBA - MÁSNAPOSOK SZABADULÓSZOBA

Cím:1095 Budapest, Gát 36Térkép
Telefon:06703277073
E-mail:magicrooms.hungary@gmail.com
Web:http://www.magicrooms.hu/masnaposok
Facebook:https://www.facebook.com/magicrooms3/
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
100%ajánlaná ismerősének
ezt a játékhelyszínt
Játék
4,86
Kreativitás
4,86
Nehézség
3,71
7 valódi játékos véleménye alapján.
Exitgames ár: 7.990 Ft / csapat
Kedvezmény mértéke: 48%
Kosárba rakom

AKIK MÁR JÁRTAK ELSŐ SZOBÁNKBAN AZ ATLANTISZ SZABADULÓ BIRODALOMBAN JÓL TUDJÁK HOGY ÓRIÁSI HANGSÚLYT FEKTETÜNK A LÁTVÁNYVILÁGRA ÉS A FELADATOKRA. HISZEN CSAK A LENYŰGÖZŐEN HITELES KÖRNYEZETBEN ÉLHETJÜK BELE MAGUNKAT EGY TÖRTÉNETBE. A FELADATOKNÁL NAGYON FIGYELTÜNK HOGY A JÁTÉK NE CSAK LAKATOK NYITOGATÁSÁBÓL ÁLLJON HANEM RENGET MÁSHOL NEM LÁTHATÓ FŐLEG ELEKTROMOSAN MŰKÖDŐ MEGOLDÁSSAL TALÁLKOZZANAK A JÁTÉKOSOK AMIK SZOROSAN ILLENEK A TÖRTÉNETHEZ. A MÁSNAPOSOK SZABADULÓ JÁTÉKBAN MÉG ENNÉL IS MAGASABBRA RAKTUK A MÉRCÉT. A JÁTÉKOSOK ITT A MEGSZOKOTT LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNYVILÁGON ÉS ÖSSZETETT FELADATOKON KÍVÜL EGY VICCES TÖRTÉNETTEL TALÁLKOZHATNAK AMELY RENGETEG MÓKÁS PILLANATOT FOG SZEREZNI A JÁTÉKOSOKNAK A MEGSZOKOTT SZABADULÓS ÉLMÉNYEKEN KÍVÜL.


Kapacitás:

2-8 fő
Játék ára a helyszínen:15.500 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Valódi vélemények valódi játékosoktól

 • 25 napja
  Csomoja
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Nem könnyű, kellett néha segítséget kérünk, de jól kitalált feladatok vannak.
 • 2 hónapja
  Ági
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Izgalmas, vicces feladatok, amelyek egyben elég nehezek is, hogy izguljon az ember. Igazi "másnaposok-feeling", mintha a filmben lennénk. Sokat nevettünk közben.
 • 2 hónapja
  Roli
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  5 / 5
  Vélemény: Nagyon izgalmas volt. Kreatív feladványok. Számunkra kicsit nehéz volt, mert nekünk ez csak a második szabadulásunk volt. Összegezve: nagyon jó hely és ajánlani tudom mindenkinek.
 • 3 hónapja
  Valódi Játékos
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  4 / 5
  Kreativitás
  4 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Jól berendezett, hangulatos játékhelyszín. Ötletes, a filmhez hűen kapcsolódó feladatok. 3-5 fő összejátszása ideális.

A helyszínről

Figyelem! Az ExitGames kuponok csak hétköznapokon használhatóak fel!

AKIK MÁR JÁRTAK ELSŐ SZOBÁNKBAN AZ ATLANTISZ SZABADULÓ BIRODALOMBAN JÓL TUDJÁK HOGY ÓRIÁSI HANGSÚLYT FEKTETÜNK A LÁTVÁNYVILÁGRA ÉS A FELADATOKRA. HISZEN CSAK A LENYŰGÖZŐEN HITELES KÖRNYEZETBEN ÉLHETJÜK BELE MAGUNKAT EGY TÖRTÉNETBE. A FELADATOKNÁL NAGYON FIGYELTÜNK HOGY A JÁTÉK NE CSAK LAKATOK NYITOGATÁSÁBÓL ÁLLJON HANEM RENGETEG MÁSHOL NEM LÁTHATÓ FŐLEG ELEKTROMOSAN MŰKÖDŐ MEGOLDÁSSAL TALÁLKOZZANAK A JÁTÉKOSOK AMIK SZOROSAN ILLENEK A TÖRTÉNETHEZ. A MÁSNAPOSOK SZABADULÓ JÁTÉKBAN MÉG ENNÉL IS MAGASABBRA TETTÜK A MÉRCÉT. A JÁTÉKOSOK ITT A MEGSZOKOTT LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNYVILÁGON ÉS ÖSSZETETT FELADATOKON KÍVÜL EGY VICCES TÖRTÉNETTEL TALÁLKOZHATNAK AMELY RENGETEG MÓKÁS PILLANATOT FOG SZEREZNI A JÁTÉKOSOKNAK A MEGSZOKOTT SZABADULÓS ÉLMÉNYEKEN KÍVÜL.

Képek a helyszínről

#masnaposok-szabaduloszoba#mas5.jpeg#1280#720#masnaposok-szabaduloszoba#mas4.jpeg#720#1280#masnaposok-szabaduloszoba#mas3.jpeg#1280#720#masnaposok-szabaduloszoba#mas2.jpeg#720#1280#masnaposok-szabaduloszoba#mas.jpeg#1280#720#masnaposok-szabaduloszoba#fokep1-1.jpeg#1919#1200