MÁSNAPOSOK SZABADULÓSZOBA - MÁSNAPOSOK SZABADULÓSZOBA

Cím:1095 Budapest, Gát 36Térkép
Telefon:+36-20/361 4102
E-mail:magicrooms.hungary@gmail.com
Web:http://www.magicrooms.hu/masnaposok
Facebook:https://www.facebook.com/magicrooms3/
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
100%ajánlaná ismerősének
ezt a játékhelyszínt
Játék
4,71
Kreativitás
4,65
Nehézség
3,76
17 valódi játékos véleménye alapján.
Exitgames ár: 7.990 Ft / csapat
Kedvezmény mértéke: 48%
Kosárba rakom

AKIK MÁR JÁRTAK ELSŐ SZOBÁNKBAN AZ ATLANTISZ SZABADULÓ BIRODALOMBAN JÓL TUDJÁK HOGY ÓRIÁSI HANGSÚLYT FEKTETÜNK A LÁTVÁNYVILÁGRA ÉS A FELADATOKRA. HISZEN CSAK A LENYŰGÖZŐEN HITELES KÖRNYEZETBEN ÉLHETJÜK BELE MAGUNKAT EGY TÖRTÉNETBE. A FELADATOKNÁL NAGYON FIGYELTÜNK HOGY A JÁTÉK NE CSAK LAKATOK NYITOGATÁSÁBÓL ÁLLJON HANEM RENGET MÁSHOL NEM LÁTHATÓ FŐLEG ELEKTROMOSAN MŰKÖDŐ MEGOLDÁSSAL TALÁLKOZZANAK A JÁTÉKOSOK AMIK SZOROSAN ILLENEK A TÖRTÉNETHEZ. A MÁSNAPOSOK SZABADULÓ JÁTÉKBAN MÉG ENNÉL IS MAGASABBRA RAKTUK A MÉRCÉT. A JÁTÉKOSOK ITT A MEGSZOKOTT LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNYVILÁGON ÉS ÖSSZETETT FELADATOKON KÍVÜL EGY VICCES TÖRTÉNETTEL TALÁLKOZHATNAK AMELY RENGETEG MÓKÁS PILLANATOT FOG SZEREZNI A JÁTÉKOSOKNAK A MEGSZOKOTT SZABADULÓS ÉLMÉNYEKEN KÍVÜL.

FIGYELEM:AZ EXITGAMES KUPONOK CSAK HÉTKÖZNAP HASZNÁLHATÓK FEL!


Kapacitás:

2-8 fő
Játék ára a helyszínen:15.500 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Valódi vélemények valódi játékosoktól

 • 1 hónapja
  Valódi Játékos
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Jók voltak a feladatok, kreatívak. Átadta a film hangulatát.
 • 1 éve
  Doki
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  4 / 5
  Kreativitás
  4 / 5
  Nehézség
  5 / 5
  Vélemény: Azért csak 4 pont, mert 1-2 feladvány nem egyértelmű. Spoiler nélkül sajnos nem lehet ezt így leírni, így csak annyit mondhatok, hogy új alkoholos tollak, kicsit rendbe hozott tárgyak (melyek a megoldáshoz kellenek) nem ártana.
 • 1 éve
  Szabó Ági
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Változatos feladatok. Követte a filmet, de anélkül is teljes játékélmény.
 • 1 éve
  Ronik
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Nagyon élveztük, sok kedves utalás a filmre. :-)

A helyszínről

FIGYELEM! AZ EXITGAMES KUPONOK CSAK HÉTKÖZNAPOKON HASZNÁLHATÓAK FEL!

AKIK MÁR JÁRTAK ELSŐ SZOBÁNKBAN AZ ATLANTISZ SZABADULÓ BIRODALOMBAN JÓL TUDJÁK HOGY ÓRIÁSI HANGSÚLYT FEKTETÜNK A LÁTVÁNYVILÁGRA ÉS A FELADATOKRA. HISZEN CSAK A LENYŰGÖZŐEN HITELES KÖRNYEZETBEN ÉLHETJÜK BELE MAGUNKAT EGY TÖRTÉNETBE. A FELADATOKNÁL NAGYON FIGYELTÜNK HOGY A JÁTÉK NE CSAK LAKATOK NYITOGATÁSÁBÓL ÁLLJON HANEM RENGETEG MÁSHOL NEM LÁTHATÓ FŐLEG ELEKTROMOSAN MŰKÖDŐ MEGOLDÁSSAL TALÁLKOZZANAK A JÁTÉKOSOK AMIK SZOROSAN ILLENEK A TÖRTÉNETHEZ. A MÁSNAPOSOK SZABADULÓ JÁTÉKBAN MÉG ENNÉL IS MAGASABBRA TETTÜK A MÉRCÉT. A JÁTÉKOSOK ITT A MEGSZOKOTT LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNYVILÁGON ÉS ÖSSZETETT FELADATOKON KÍVÜL EGY VICCES TÖRTÉNETTEL TALÁLKOZHATNAK AMELY RENGETEG MÓKÁS PILLANATOT FOG SZEREZNI A JÁTÉKOSOKNAK A MEGSZOKOTT SZABADULÓS ÉLMÉNYEKEN KÍVÜL.

Képek a helyszínről

#masnaposok-szabaduloszoba#mas5.jpeg#1280#720#masnaposok-szabaduloszoba#mas4.jpeg#720#1280#masnaposok-szabaduloszoba#mas3.jpeg#1280#720#masnaposok-szabaduloszoba#mas2.jpeg#720#1280#masnaposok-szabaduloszoba#mas.jpeg#1280#720#masnaposok-szabaduloszoba#fokep1-1.jpeg#1919#1200