Nemzetek Aranya - Felnőtteknek elvitelre - LogiKoffer

Cím:1118 Budapest, Köbölkút utca 7Térkép
Telefon:+36202130588
E-mail:logikoffer@gmail.com
Web:http://www.logikoffer.hu
Facebook:http://www.facebook.com/logikoffer
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

A LogiKoffer egy teljesen új, egyedi koncepció! A szabadulós játékok következő generációja! Éld át otthonodban a játékélményt!

Vidd haza a kiválasztott küldetést és kezdődhet is a logikai kincskereső kaland!

A titokzatos LogiKoffer a Nemzetek Aranya küldetést rejti magában felnőtt játékosok számára.

Az Eiffel-torony árnyékából kell elindulnotok, hogy felkutassátok a franciák elveszett aranyát. Mágikus tárgyak és trükkös eszközök segítségével, 20 változatos és izgalmas feladványon keresztül bukkanhattok az elveszett kincs nyomára.

A küldetés végén ajándékkal jutalmazzuk meg a társaságot, azonban ha ezen felül még szeretnétek valamivel meglepni az ünnepeltet, akkor erre is biztosítunk lehetőséget a játék során.

A feladatok többsége 3 részre van osztva, így nem akadály a nagy létszám, mindenki egyaránt hozzáfér a feladatokhoz. Ráadásul a játék komoly felkészülést sem igényel, mindössze el kell jönnöd érte a bázisra, és otthon 5 perc alatt egyszerűen előkészítheted! A játék időtartama 60-90 perc, 14 éves kor felett ajánljuk. Kezdődjön a LogiKaland!


Kapacitás:

3-12 fő
Játék ára a helyszínen:11.990 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Igen
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

A LogiKoffer egy teljesen új, egyedi koncepció! A szabadulós játékok következő generációja! Éld át otthonodban a játékélményt! Vidd haza a kiválasztott küldetést és kezdődhet is a logikai kincskereső kaland!

Felejthetetlen házibulit szeretnél?

Igazán egyedi szülinappal lepnéd meg gyermekedet?

A megoldás a LogiKoffer élő társasjáték, 2 izgalmas küldetéssel!

A felnőttek és a gyerekek is egyaránt próbára tehetik ügyességüket, tudásukat. A játék számos meglepetést rejt magában, így izgalmas feladványok, mágikus tárgyak, titkos kódok, trükkös eszközök segítenek Nektek, hogy az elrejtett kincs nyomára bukkanjatok. Az igényes tervezés és megvalósítás garantálja, hogy jó élményben lesz részetek!

A LogiKoffer egy teljes napra bérelhető. A készletet a budapesti átvételi pontról tudjátok elvinni, majd ide is kell visszahoznotok a küldetés teljesítése után. A játék mindössze 5 perc helyszíni előkészítést igényel, és már kezdődhet is a LogiKaland! Jó szórakozást!

Képek a helyszínről

#logikoffer#logikoffer-felnott-kuldetes.jpeg#2480#3508#logikoffer#logo-szlogennel.jpeg#1801#550#logikoffer#foglalas-menete.jpeg#1920#1154#logikoffer#szabadulas-elvitelre.jpeg#1700#1700