Dzsungel Kincse - Gyerekeknek elvitelre - LogiKoffer

Cím:1118 Budapest, Köbölkút utca 7Térkép
Telefon:+36202130588
E-mail:logikoffer@gmail.com
Web:http://www.logikoffer.hu
Facebook:http://www.facebook.com/logikoffer
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

A LogiKoffer egy szórakoztató logikai kincskereső társasjáték, mellyel otthonotokba vihetitek a szabadulós játékok izgalmát, hangulatát.

A titokzatos LogiKoffer a Mesés Kincsvadászat küldetést rejti magában kisiskolás gyermekek számára.

Bizonyára minden évben sokat gondolkodsz azon, mivel lehetne szórakoztatni gyermeked szülinapi zsúrján a kis örökmozgókat, lehetőleg a lakás szétszedése és esetleges balesetek nélkül, mindenkit egyszerre szemmel tartva. A LogiKoffer egy igazán izgalmas megoldást kínál, ráadásul még animátorra sincs szükség, a játék egyszerűen lejátszható minimális szülői segítséggel.

A gyermekek változatos, ügyességet, logikus gondolkodást fejlesztő feladatok megoldásán keresztül bukkannak a kincs nyomára mágikus tárgyak, trükkös eszközök segítségével, így lesz egyszerre szórakoztató és gondolkodtató is a játék.

A feladatok többsége 3 részből áll, hogy nagyobb társaságokban is mindenki ki tudja venni a részét a kalandból, így senki nem fog unatkozni. A küldetés végén finomságokkal jutalmazzuk a gyerekeket, ezen felül igény esetén lehetőséget biztosítunk egyedi ajándék elhelyezésére is.

A LogiKoffert a budapesti átvételi pontról tudjátok felvenni, mely könnyen szállítható akár tömegközlekedési eszközön is. A játék mindössze 5 perc helyszíni előkészítést igényel, melyhez egyszerű leírást is biztosítunk. A készletet elegendő másnap visszahoznotok!

A 16 feladat korosztálytól függően nagyjából 60-90 perc játékélményt biztosít. 8-13 éves kisiskolások számára ajánljuk. Kezdődhet a LogiKaland! Jó szórakozást!


Kapacitás:

3-12 fő
Játék ára a helyszínen:11.990 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Igen
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

A LogiKoffer egy teljesen új, egyedi koncepció! A szabadulós játékok következő generációja! Éld át otthonodban a játékélményt! Vidd haza a kiválasztott küldetést és kezdődhet is a logikai kincskereső kaland!

Felejthetetlen házibulit szeretnél?

Igazán egyedi szülinappal lepnéd meg gyermekedet?

A megoldás a LogiKoffer élő társasjáték, 2 izgalmas küldetéssel!

A felnőttek és a gyerekek is egyaránt próbára tehetik ügyességüket, tudásukat. A játék számos meglepetést rejt magában, így izgalmas feladványok, mágikus tárgyak, titkos kódok, trükkös eszközök segítenek Nektek, hogy az elrejtett kincs nyomára bukkanjatok. Az igényes tervezés és megvalósítás garantálja, hogy jó élményben lesz részetek!

A LogiKoffer egy teljes napra bérelhető. A készletet a budapesti átvételi pontról tudjátok elvinni, majd ide is kell visszahoznotok a küldetés teljesítése után. A játék mindössze 5 perc helyszíni előkészítést igényel, és már kezdődhet is a LogiKaland! Jó szórakozást!

Képek a helyszínről

#logikoffer#logikoffer-felnott-kuldetes.jpeg#2480#3508#logikoffer#logo-szlogennel.jpeg#1801#550#logikoffer#foglalas-menete.jpeg#1920#1154#logikoffer#szabadulas-elvitelre.jpeg#1700#1700