Királyok Völgye - Királyok Völgye

Cím:1068 Budapest, Benczúr utca 1., bejárat a Felsőerdősor utca felőlTérkép
Telefon:+36 70 420 3279
E-mail:kiralyokvolgye2014@gmail.com
Web:http://kiralyokvolgye.hu/volgy/
Facebook:https://www.facebook.com/Kiralyokvolgye
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
90%ajánlaná ismerősének
ezt a játékhelyszínt
Játék
4,23
Kreativitás
4,16
Nehézség
3,68
31 valódi játékos véleménye alapján.

További helyszínek

Királyok Kincse@Budapest
Exitgames ár: 9.990 Ft / csapat
Kedvezmény mértéke: 17%
Kosárba rakom

Egy igazi sírból kell kijutnotok a Királyok Völgyében!

Egy órátok van… Vajon ennyi idő alatt ki tudjátok nyitni a szarkofágot? Ki tudtok szabadulni, vagy örökre foglyok maradtok?


Kapacitás:

2-5 fő
Játék ára a helyszínen:11.990 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Valódi vélemények valódi játékosoktól

 • 5 hónapja
  Csalódott csapat
  nem ajánlaná ismerősének
  Játék
  1 / 5
  Kreativitás
  2 / 5
  Nehézség
  2 / 5
  Vélemény: Vagy a pálya fele volt lezárva (lévén vasárnap este mentünk) és a feladványok leegyszerűsítve, vagy önmagában nagyon gyenge a szoba. Az ötlet és a diszletek jók lettek volna, de amikor meglett a kijutás kulcsa, csak csalódottságot érzett az egész csapat. Négyen voltunk, ketten is elegek lettünk volna sajnos.
 • 1 éve
  Balázs
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  3 / 5
  Kreativitás
  3 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: Az egyik fő feladat nagyon monoton. Gyakorlatilag azzal kellett molyolnia két embernek, a harmadik addig unatkozott.
  Ezt leszámítva a látvány és a hangulat nagyon rendben van.
 • 1 éve
  Thales
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  4 / 5
  Kreativitás
  4 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Volt 2 feladat, amikről nem gondoltuk volna, hogy a megoldásukat "pályán kívűl" kellett volna véghez vinni.
  Ezt leszámítva érdekes, izgalmas, és sokszínű volt számunkra a Királyok Völgye. (második szabadulós játékunk)
 • 1 éve
  Asenk
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  3 / 5
  Kreativitás
  3 / 5
  Nehézség
  2 / 5
  Vélemény: Első szabadulásunk volt, öten vettünk részt benne. A csapat három tagja élvezte, a másik kettő nem. Ennek oka az volt, hogy mi beosztottuk a feladatokat annak érdekében, hogy kijussunk időben, a gond csak az volt, hogy a játéknak van egy olyan eleme, ami elengedhetetlen bár a kijutáshoz, de nagyon hosszadalmas, sokáig tartó, monoton munka, azaz nem változatos és mint a gép folyamatosan kell haladni vele, hogy a többiek munkája is előrébb haladjon. Aki erre a feladatra csapott le az elején, az a végén már nagyon unta a banánt. A többiek természetesen nagyon élvezték, mert a másik fele meg nagyon kreatív volt a pélyának. A játék mindenkinek izgalmas lehet, ha mindent együtt csinál a csapat és nem osztják be a feladatokat. Ahogy mondtam, mi sajnos beosztottuk a feladatokat egymás között, így a csapat egyik fele nagyon élvezte a játékot, a másik fele nem. Ha mindent együtt csinál a csapat, akkor élvezetes mindenkinek. Természetesen ez csapat létszámtól is függ, hiszen az idő szorít. :) Öten, beosztott feladatokkal kimondottan gyorsan végeztünk. JAVASLAT résztvevőknek: Ha legalább öten vagytok, akkor ha keresni kell valamit, akkor mindenki keresse azt a valamit. Ha fordítani kell, akkor mindenki fordítson. Csináljatok MINDENT EGYÜTT és ne hagyjatok senkit hátra egy feladatnál, ha szükséges mégis, akkor váltsatok embert és így király lesz! :)

A helyszínről

Végzős régészhallgatókként az utolsó vizsgátok nem más, minthogy megfejtsétek az egyiptomi sírkamra titkát, mielőtt az végleg bezárul.

Más vizsgákkal ellentétben itt most összedolgozhattok, sőt, kifejezetten ajánlott: sietnetek kell, ha nem akartok örökre a sírkamra rabja lenni! Fejtsétek meg a hieroglifákat, nyissátok ki a szarkofágot és találjátok meg a kijutásotokhoz vezető kulcsot!

Képek a helyszínről

#kiralyok-volgye#kiralyokvolgye_logo_negyzet2.jpeg#500#500#kiralyok-volgye#dsc_0165.jpeg#3008#2000#kiralyok-volgye#dsc_0155.jpeg#2829#1881#kiralyok-volgye#dsc_0151.jpeg#3008#2000#kiralyok-volgye#dsc_0148.jpeg#3008#2000