Kalandzóna

Cím:6000 Kecskemét, Batthyány utca 8.Térkép
Telefon:70/8835653
E-mail:kapcsolat@kaland-zona.hu
Web:http://www.kaland-zona.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/kalandzona
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Interaktív, magába záró kaland egy szobában, ahova a bejutás könnyű, a kiszabadulás rajtatok áll. Az idő fogy, a feladatok száma ismeretlen. Készen álltok?


Kapacitás:

2-5 fő
Játék ára a helyszínen:8.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Egy fiatalos, mindenre elszánt csapat vagyunk, akik elhozták Kecskemétre a világot meghódító játékot, vagyis a szabaduló szobát. Nálunk kipróbálhatjátok, hogy mire vagytok képesek együtt, ha bezárnak titeket egy feladványokkal teli szobába, ahonnan a kijutás csak rajtatok múlik. A kihívást növelheti, hogy nem csak az idővel, hanem egy másik csapattal is versenyezhettek. A KALANDZÓNA a változatos feladatokon és környezeten felül egy nem mindennapi történetet nyújt nektek, hogy ezzel is fokozzuk a játék élményét.

Cégek és csoportok számára előre kidolgozott tréningalkalmakat készítettünk, amelyben egyaránt figyeltünk az egyén és a csoport fejlődéseire. A cégekkel egyeztetve személyre szabott közösségépítő élményt tudunk biztosítani.

Időnként társasjátékos alkalmakat szervezünk, melyek alternatív szabadidős szórakozást nyújtanak minden korosztály számára. A játékok elmagyarázásában a helyszínen szakavatott munkatársunk segít.

A KALANDZÓNA munkatársaival közösen hisszük, hogy a játék és élmény együttes megélése nem csak szórakozást, hanem egyéni- és közösségi épülést is nyújthat mindenki számára.

Képek a helyszínről

#kalandzona#fb-borito2.jpeg#850#315#kalandzona#fb.jpeg#850#850