JUSSKI_logo

Az Oscar-díjas rendező - JUSSKI

Cím:2151 Fót, Fehérkő u. 1. (Auchan Fót)Térkép
Telefon:06704181980
E-mail:jusski@csupakaland.hu
Web:http://csupakaland.hu/jusski/
Facebook:https://www.facebook.com/csupakaland.hu/
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
Exitgames ár: 7.990 Ft / csapat
Kedvezmény mértéke: 20%
Kosárba rakom

Új műfaj a szabadulószobák világában. Brendon LeBeautiful, a híres Oscar-díjas filmrendező meghívott benneteket a villájába, hogy kiválassza közületek azokat, akikkel a következő produkciójában szívesen együtt dolgozna. Reménybeli filmesekként örömmel fogadjátok a meghívást. Azonban amikor megérkeztek a rendező sajnos házon kívül van. A komornyik egy titokzatos moziterembe vezet benneteket, aminek az ajtaja rejtélyes módon bezáródik. Innen indul a küldetésetek. Szerezzétek meg a forgatókönyvet és az Oszkár díjat, majd jussatok ki a világhírű rendező privát mozi szobájából.

Legújabb, valóban interaktív családi és gyerek szabaduló szobánkban a kérdéseket és feladatokat valós időben, egy igazi mozivászonról tudhatjátok meg. Legyetek részesei egy új kalandnak!

FIGYELEM!Az Exitgames kuponok csak hétköznapokon használhatóak fel!


Kapacitás:

2-8 fő
Játék ára a helyszínen:9.990 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Egyedi szabadulószobánk kifejezetten gyermekes családoknak készült, kialakításában, témájában 100%-ban gyermekbarát. Helyszínünk alkalmas születésnapi bulik rendezésére is, programcsomagjaink pedig lehetőséget biztosítanak kombinált szülinapokra is! Látogass el hozzánk, érdemes!

FIGYELEM!Az Exitgames kuponok csak hétköznapokon használhatóak fel!