Győzd le az Éjkirályt - ILOCKEDYOU Escape Games

Cím:1066 Budapest, Zichy Jenő utca 45Térkép
Telefon:+36703983992
E-mail:info@ilockedyou.hu
Web:https://www.ilockedyou.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ILockedYou/
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Winter is here!

A holtak serege már a küszöbön áll, a fal védelme pedig egyre csak gyengül. Az Éjjeli Őrségnek óriási szüksége van rátok. Vajon képesek vagytok átkelni a Hét Királyságon és elegendő sárkányüveget gyűjteni, hogy legyőzzétek az Éjkirályt? Ha nem jártok sikerrel 60 perc alatt, veletek fog bővülni a Mások Serege.

A világsikerű sorozat inspirálta szoba minden képzeletet felülmúló élményt biztosít. A sorozat számos ikonikus pillanatát élhetitek át újabb és újabb helyiségeken keresztül.

Garantáljuk, hogy a történet teljesen magába szippant majd!

Ahhoz, hogy kijussatok teljesen át kell szellemülnötök és bele kell élnetek magatokat az eseményekbe. Ülnötök kell a vastrónon, amiért véres csata folyik, át kell élnetek a vörös-nász borzalmait és játszanotok kell az arcok játékát akárcsak Aryának. Bár az új generációs szabadulószobánk teljes mértékben a sorozatra épül a játékokat úgy alakítottuk ki, hogy azok is ugyanannyira élvezhessék, akik még csak nem is ismerik a történetet.


Kapacitás:

2-7 fő
Játék ára a helyszínen:14.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Képek a helyszínről

#ilockedyou-escape-games#bosszuallok-kep-2.jpeg#3840#2160#ilockedyou-escape-games#bosszualok-1kep.jpeg#1400#937#ilockedyou-escape-games#ejkiraly.jpeg#2673#2165#ilockedyou-escape-games#jurassic-insta-1.jpeg#419#419#ilockedyou-escape-games#pjimage.jpeg#1000#1000