Bosszúállók - ILOCKEDYOU Escape Games

Cím:1066 Budapest, Zichy Jenő utca 45Térkép
Telefon:+36703983992
E-mail:info@ilockedyou.hu
Web:https://www.ilockedyou.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ILockedYou/
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Loki ellopta a Tesseractot és megnyitotta a dimenziókaput. A Bosszúállók csapata az egyetlen, amely képes megállítani őt a Föld elpusztításában. Loki a Csínytevések Istene, azonban mindannyiukat megfosztotta különleges képességüktől, így most ti vagytok a bolygó utolsó reménye.

Segítsetek Thornak visszaszerezni a kalapácsát! Állítsátok elő újra a szuperkatona szérumot Amerikakapitány számára. Dühítsétek fel Hulk-ot és javítsátok meg Vasember páncélját, hogy megállítsátok a mindent elsöprő katasztrófát.

A bolygók közötti dimenziókapu nyitva, 60 percetek maradt! A Játék túlmutat minden eddigi hasonló játékon és teljesen új szintre emeli az élményeket! Soha nem látott megoldások során a Bosszúállók megelevenednek és az élmény magába szippant! A dobozon kívüli gondolkodás itt elengedhetetlen!

Készen állsz belépni ebbe az Univerzumba?


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:14.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Képek a helyszínről

#ilockedyou-escape-games#bosszuallok-kep-2.jpeg#3840#2160#ilockedyou-escape-games#bosszualok-1kep.jpeg#1400#937#ilockedyou-escape-games#ejkiraly.jpeg#2673#2165#ilockedyou-escape-games#jurassic-insta-1.jpeg#419#419#ilockedyou-escape-games#pjimage.jpeg#1000#1000