Műkincstolvajok - Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény

Cím:1126 Budapest, Beethoven utca 1/bTérkép
Telefon:061/457-0501
E-mail:info@hegytortenet.hu
Web:http://www.hegytortenet.hu/gyujtemeny/
Facebook:https://www.facebook.com/Hegytortenet/
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

A Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény szabadulós játéka (Budapesten kuriózumként) egy helytörténeti kiállítás állandó részeként működik.

A gyűjteménybe érkező játékosok műkincs tolvajok szerepébe élhetik bele magunkat, akik bejelentkeznek egy tárlatvezetésre. Amikor a teremőr magukra hagyja őket, akkor 30 perc áll rendelkezésükre, hogy az elrejtett dokumentumokat megtalálják, majd mindent visszarendezzenek, nehogy lebukjanak. Ehhez csapatként kell dolgozniuk, miközben a kiállítás vitrinjei, tablói között igyekeznek megtalálni az elrejtett nyomokat, melyek közelebb viszik őket a megoldáshoz.

A játékon 2-4 fő vehet részt, e-mailen vagy telefonon történő előzetes regisztráció alapján, melyet legalább egy nappal korábban be kell jelenteni. 18 év alattiak csak felnőtt kísérővel próbálhatják ki!

A játék ára: 1300 Ft/fő – XII. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek 800 Ft/fő

Nyitva tartás: kedd, csütörtök, péntek 10-18 óráig.

Elérhetőség:

Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény

1126 Budapest, Beethoven utca 1/b.

06-1/457-0501

info@hegytortenet.hu

www.facebook.hu/hegytortenet


Kapacitás:

2-4 fő
Játék ára a helyszínen:1.300 Ft / fő
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Budapesten először nyílt olyan kiállítás, mely a tárlat állandó részeként működő szabaduló szobás játékkal teszi interaktívvá a múzeumi élményt.

A Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjteménybe érkező játékosok műkincs tolvajok szerepébe élhetik bele magunkat, akik bejelentkeznek egy tárlatvezetésre. Amikor a teremőr magukra hagyja őket, akkor 30 perc áll rendelkezésükre, hogy az elrejtett dokumentumokat megtalálják, majd mindent visszarendezzenek, nehogy lebukjanak. Ehhez csapatként kell dolgozniuk, miközben a kiállítás vitrinjei, tablói között igyekeznek megtalálni az elrejtett nyomokat, melyek közelebb viszik őket a megoldáshoz

A játékon 2-4 fő vehet részt, e-mailen vagy telefonon történő előzetes regisztráció alapján, melyet legalább egy nappal korábban be kell jelenteni. 18 év alattiak csak felnőtt kísérővel próbálhatják ki!

A játék ára: 1300 Ft/fő – XII. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek 800 Ft/fő (a kiállítás díjmentesen látogatható).

Nyitva tartás: kedd, csütörtök, péntek 10-18 óra között.

Képek a helyszínről

#hegyvideki-helytorteneti-gyujtemeny#kicsi6.jpeg#2765#2074#hegyvideki-helytorteneti-gyujtemeny#jatekleiras.jpeg#2480#3508#hegyvideki-helytorteneti-gyujtemeny#szorolap_webes.jpeg#1585#1575