Harry Potter- A bölcsek köve nyomában - Harry Potter - A bölcsek köve nyomában

Cím:1077 Budapest, Almássy u. 3.Térkép
Telefon:+36-20-343-1922
E-mail:info@logiqrooms.hu
Web:http://www.logiqrooms.hu
Facebook:https://www.facebook.com/logiqrooms
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
Exitgames ár: 9.900 Ft / csapat
Kedvezmény mértéke: 17%
Kosárba rakom

Hazavihető, bérelhető Harry Potter játékunk helyben játszható változata, a Harry Potterből ismert számos varázslatos tárggyal, 75 perc játékidővel.

A játékot 9-10 év feletti gyerekeknek és felnőtteknek, családi, baráti csapatoknak ajánlunk.

A LogIQhome helyben játszható játékában Harry Potter világába csöppentek és oldhattok meg izgalmas feladatokat a bölcsek köve felkutatása érdekében. Ezt csapatmunkával, logikus gondolkodással, az összefüggések átlátásával és jó megfigyelőkészséggel érhetitek el.

A játékban találkozhattok a Harry Potterből ismert számos varázslatos tárggyal, használnotok kell a varázspálcát, utazhattok az időben, és rejtélyes szimbólumok nyomába eredhettek, felöltve a varázslóiskola színes sáljait.

A játék kellékeit két bőrönd tartalmazza, melyet Piton professzor szobájában helyeztünk el, hogy azok is élvezhessék ezt a játékot, akik bérlés és hazavitel helyett szívesebben mozdulnak ki otthonról és játszanak inkább nálunk.

A LogIQhome akár önállóan, akár a szülőkkel együtt is játszható!

A játék végén a sikeres küldetés mellett apró ajándéknak is örülhetnek a játékosok.

Figyelem!

A játékhoz Harry Potter történetének ismerete nem szükséges, de aki ismeri Harry történetét, annak talán még különlegesebb élményt nyújt a játék a benne szereplő ismerős tárgyak miatt.

Hazavihető, bérelhető változatban is elérhető!

(Az Exitgames-en vásárolt kupon csak helyben játszásra érvényes, bérlésre nem.)


Kapacitás:

2-5 fő
Játék ára a helyszínen:12.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Képek a helyszínről

#harry-potter-a-bolcsek-kove-nyomaban#870-1450818209-2940.jpeg#870#489#harry-potter-a-bolcsek-kove-nyomaban#hp1.jpeg#768#473#harry-potter-a-bolcsek-kove-nyomaban#promo324073602.jpeg#1920#1080