Flow Therapy - Heywood aranya

Cím:1056 Budapest, Molnár utca 53.Térkép
Telefon:06203674274
E-mail:info@flowtherapy.hu
Web:http://www.flowtherapy.hu
Facebook:https://www.facebook.com/FlowTherapyBudapest
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Ijesztgetéstől mentes, család- és barátnőbarát, mégis izgalmas szabadulós játékot keresel? A Flow Therapy kincsvadászata emlékezetes élményt nyújt!


Kapacitás:

2-5 fő
Játék ára a helyszínen:10.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Találjátok meg együtt Heywood, a híres kalandor elrejtett kincseit! ##

A Flow Therapy vár Titeket egy izgalmas és fordulatos kincsvadászatra Budapest történelmi belvárosában, a Fővám tér mellett!

Ha érzel magadban késztetést, hogy a mindennapokból kikerülve valódi Felfedező váljon Belőled, gyere el barátaiddal! Bizonyítsátok rátermettségeteket, próbáljátok együtt meglelni Felix Hubert Heywood, az eltűnt világutazó és kalandor elrejtett aranyát! Az izgalmas kutatáshoz 1 óra áll rendelkezésetekre.

A Flow Therapy - Heywood aranya Budapest új szabadulós játéka. Az alaptörténet és az alkalmazott élményelemek kidolgozása során alapvető szempontnak tartottuk a gyermek- és családbarát kialakítást, kerültünk minden olyan megoldást, amely a kicsik számára ijesztő lehet. Játékunkat felnőttek számára készítettük, mozgalmas és összetett. Azonban szülői részvétel mellett akár már 6 éves kortól ajánlható.

Képek a helyszínről

#flow-therapy-heywood-aranya#flow-therapy-the-exit-game.jpeg#1197#1197#flow-therapy-heywood-aranya#flow-therapy-the-room-escape-game.jpeg#1024#682#flow-therapy-heywood-aranya#flow-therapy-the-exit-game-in-budapest-08.jpeg#1024#682#flow-therapy-heywood-aranya#flow-therapy-the-exit-game-in-budapest-07.jpeg#1024#682#flow-therapy-heywood-aranya#flow-therapy-the-exit-game-in-budapest-04.jpeg#1024#682#flow-therapy-heywood-aranya#flow-therapy-the-exit-game-in-budapest-02.jpeg#1024#682#flow-therapy-heywood-aranya#flow-therapy-the-exit-game-in-budapest-01.jpeg#1024#682