Fűrész 1 - Flow Szabadulós játék Debrecen 2. - Szent Anna utca 35.

Cím:4030 Debrecen, Szent Anna utca 35.Térkép
Telefon:06-20-249-4320
E-mail:flowdebrecen@gmail.com
Web:http://www.szabadulosdebrecen.hu
Facebook:https://www.facebook.com/szabadulosdebrecen/?ref=bookmarks
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Ezt a szabaduló szobánkat, a híres Saw (Fűrész) film 1. része ihlette. Aki látta ezt a filmet az minden bizonnyal örülni fog neki, hogy a híres helyszínen saját maga is átélheti a film adta „élményeket”. Sikerült felépítenünk az eredeti helyszínt, megtűzdeltük különleges feladatokkal, és ahogy Billy mondja: „Hello! Lenne itt egy kis játék!”

Játékainkban különös hangsúlyt fektetünk a hangulat megteremtésére, hogy játékosaink valóban bele élhessék magukat a történetbe. Mind a szobák dizájnja, mind a kidolgozás tekintetében kimagaslunk.

Magatokhoz tértek egy szobában és a falakhoz vagytok láncolva, nem is értitek hogy kerültetek ide, csak egy halvány emléketek maradt, hogy otthon vagytok, és hirtelen minden elsötétül. A szabályok egyszerűek, kövessétek az utasításokat fejtsétek meg a kirakós gyilkos feladványait, gyűjtsétek össze a kellő mennyiségű véráldozatot és kiszabadulhattok! A szabályokat mindig tartsátok be, különben bűnhődtök! Röviden:

Dobjátok el láncaitokat, fejtsétek mega a kirakós feladványait és szabaduljatok ki John Kramer legendás fürdőszobájából 90 perc alatt. Nektek vajon sikerül, vagy a fürdőszoba foglyaivá váltok ?

Az árakkal kapcsolatban a weboldalunkon találjátok meg a pontos információkat.


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:3.000 Ft / fő
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Debrecen belvárosának szívében a Szent Anna utca 35. szám alatt találhatóak meg a Flow Szabadulós játék legújabb pályái, melyek már a 2. generációhoz tartoznak.

Képek a helyszínről

#flow-szabadulos-jatek-debrecen-2-szent-anna-utca-35#furesz-szabadulos-jatek.jpeg#1175#696#flow-szabadulos-jatek-debrecen-2-szent-anna-utca-35#a-farao-titka.jpeg#1024#576