Maffia parti - Explora kaland

Cím:8200 Veszprém, Stadion u. 21/cTérkép
Telefon:06306832672
E-mail:info@explora.hu
Web:http://www.explora.hu
Facebook:http://www.facebook.com/explorakaland
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

A sötét oldal szimpatikusabb? Kipróbálnátok, milyen Oszkár üldözőjének lenni?

Itt az alkalom.

Megnyílt a Maffia Parti szobánk is, ahol lépésről-lépésre, méterről-méterre követhetitek Oszkárt és próbálhatjátok visszaszerezni a kincset, vagy legalábbis megakadályozni, hogy másoknak sikerüljön (he-he, elvégre mégiscsak maffiózók volnánk, vagy mi). De vigyázat! A csavaros eszű kocsmáros komoly fejtörőkkel nehezíti a dolgotokat és néhány meglepetése garantáltan adrenalint pumpál az ereitekbe.


Kapacitás:

2-4 fő
Játék ára a helyszínen:2.000 Ft / fő
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Hova lett Oszkár?

Oszkár, a kocsmáros eltűnt. A nyomok arra utalnak, hogy összeakasztotta bajszát az alvilággal. Ellopta a maffia aranyát és elrejtette, majd elrejtőzött. Vagy elrabolták? Lehet, hogy bajban van?

Hátrahagyott üzenetei alapján az ellopott kincset a pincéjébe rejtette és rejtélyes feladványokkal fedte el. Csakúgy, mint azt, hogy ő maga hova készül elrejtőzni. Hogy elég időt adjon magának, csapdát állított. Aki belép az elhagyatott kocsmába, az fogságba esik és csak akkor juthat ki, ha megtudja fejteni a fejtörőket.

Kevés az idő. Mindössze egy óra alatt meg kell találni a kincset és rá kell jönni a szobából kivezető útra, különben Oszkárnak és a Kocsma Kincsének örökre nyoma vész, ráadásul üldözői máris a nyakadon vannak. Nem lenne jó, ha ők nyitnák ki a rátok zárt ajtó t...Igaz?

Képek a helyszínről

#explora-kaland#dscn4951_.jpeg#1571#998#explora-kaland#detective.jpeg#888#908#explora-kaland#collage1.jpeg#937#497#explora-kaland#roplap2.jpeg#1125#791#explora-kaland#roplap1.jpeg#1120#793