CinematiC - ExitHouse - CinematiC (mozis pálya)

Cím:3300 Eger, Szécheni utca 14.Térkép
Telefon:30\973-7554
E-mail:info@exithouse.hu
Web:http://exithouse.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ExitHouseEger
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

A kijutós játékok új generációja Egerben!

Juss ki csapatoddal egy észvesztő útvesztőből, ahol még ha "kijutsz" sem biztos, hogy kint vagy!

Társaiddal egy történet részesévé válsz, ahol próbára tesszük képességeidet. A visszaszámláló folyamatosan pörög, az izgalom egyre nő.


Kapacitás:

2-9 fő
Játék ára a helyszínen:12.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

A kijutáshoz egyetlen út vezet, ezt meg kell találnotok. Minden tárgy, minden eszköz, lehet, hogy épp a szabadságotok záloga. Egyszerre 2-9 fő élheti át, hogy rejtvények, fejtörők, kódok, ügyességi és logikai feladatok megoldásával kijut az Exithouse útvesztőjéből!

A feladatok megoldásához semmilyen lexikális tudás nem szükséges. Egy nagyon látványosan berendezett izgalmas tematikájú és játékmenetű pálya vár rátok.

Mindössze 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy különböző logikai és ügyességi feladatokkal megtaláljátok a kiutat.

Várunk Titeket családdal, barátokkal, kollégákkal, 2-9 fős csapatokban, hogy átéljétek ezt a nem mindennapi élményt az Exithouse-ban, Eger belvárosában egy valódi kijutós játékban.

Képek a helyszínről

#exithouse-cinematic-mozis-palya#cinematic1.jpeg#2000#1333#exithouse-cinematic-mozis-palya#cinemalab10.jpeg#5184#3456#exithouse-cinematic-mozis-palya#cinemalab9.jpeg#5184#3456#exithouse-cinematic-mozis-palya#sa.jpeg#4255#3447#exithouse-cinematic-mozis-palya#logomuanyagkicsi.jpeg#1961#1387