EXITcode_logo

VÍRUS - EXITcode

Cím:9400 Sopron, Gensel Ádám u 3.Térkép
Telefon:+36 30 9376700
E-mail:exitcode.sopron@gmail.com
Web:http://exitcode.hu
Facebook:https://www.facebook.com/exitcode.sopron
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Segítség! Egy jó csapatra van szükségünk! Gyilkos vírus fenyegeti a várost, zárak, kódok, lakatok, titkos ajtók védik a képletet! Meg tudjátok-e szerezni, mindössze 60 perc alatt? Logikával, furfanggal, kreatív gondolkodással és főként jó csapatmunkával nem lehetetlen a küldetés!


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:12.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Csapatjáték, kreatív gondolkodás, logika, izgalom és élményekkel teli, jókedvű szórakozás 60 percben! – ez az EXITcode Sopron szabadulós játéka!

Érdekes feladványok, rejtélyek és meglepő fordulatok várnak a 2-6 fős csapatokra. Ahhoz hogy legyőzzétek az előttetek álló akadályokat, nincs szükség fizikai erőre vagy lexikai tudásra, annál inkább jó megfigyelőkészségre, asszociációkra, furfangos ötletekre, és a csapattársakkal való együttműködésre!

Kiváló csapatépítő szórakozás, ahová várjuk a baráti társaságokat, osztályközösségeket, kollégákat, családokat, azaz mindenkit, 10-100 éves korig.

Az alap pálya mellett a tapasztalt szabadulóknak nehezített (haladó), a gyerekeknek (10-14 év) könnyített pálya (tini) lehetőségét biztosítjuk!

Játékunk tökéletes születésnapok, névnapok, legény/leánybúcsúk, egyéb rendezvények, baráti összejövetelek kiegészítő programjaként csakúgy, mint céges csapatépítő tréningek megalapozására!!!

A programok szervezésében, kivitelezésében segítséget nyújtunk!

Ne feledd: Mindenkinek lehet jó ötlete!!! Gyere és bizonyítsd be!!!