Madness - Exit the Room Debrecen

Cím:4026 Debrecen, Péterfia utca 39.Térkép
Telefon:36 20 779 1925
E-mail:info@exittheroom.hu
Web:http://exittheroom.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/exitdebrecen
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
100%ajánlaná ismerősének
ezt a játékhelyszínt
Játék
4,76
Kreativitás
4,52
Nehézség
3,93
42 valódi játékos véleménye alapján.

További pályák

Prison

További helyszínek

Bomb@DebrecenZombi Apokalipszis@Debrecen
Exitgames ár: 9.990 Ft / csapat
Kedvezmény mértéke: 33%
Kosárba rakom

Állítása szerint a professzor csupán ártalmatlan pszichiátriai kutatásokat végez. A kutatás célja egyelőre ismeretlen, mert még egy “önkéntes” sem tért vissza. Ez pedig nem sok jóval kecsegtet. A küldetésetek, hogy beépüljetek a kísérleti alanyok közé és kiderítsétek, hogy min dolgozik a professzor. A szabadulószobába belépve indul a visszaszámlálás és 60 percetek van megfejteni a labor titkát és megakadályozni az Őrült Professzort tervének végrehajtásában - bármi legyen is az.


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:14.900 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Valódi vélemények valódi játékosoktól

 • 9 hónapja
  Gitta
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  5 / 5
  Vélemény: Igényesen berendezett, ötletes.
 • 11 hónapja
  M.R.
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  4 / 5
  Kreativitás
  4 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Akkor kell a legnyugodtabbnak maradni, amikor már kevés az idő és érzed hogy már majdnem megvan.
 • 2 éve
  Adri
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: Ötletesek a feladatok, jól követi egyik feladat a másikat, logikus felépítés
 • 5 éve
  nerika
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: izgalmas, kreatív , ötletes

A helyszínről

Ess csapdába önszántadból barátaiddal és hagyd, hogy az időszoba átrepítsen múlton, jövőn és ki tudja még milyen dimenziókon! Ha tovább tudtok jutni az ötletes logikai és egyszerűen komplikált, de élvezetes feladatok rengetegén, meglepetések közepette a nem is olyan régmúltban találjátok magatokat. Amikor sikerül az elétek magasodó problémákon átlavírozni csapatotokat, már a jövőt uraló egy titokzatos állat zsarnoki uralmának megdöntésével tudtok a legvégső, (de nem utolsó) világ rejtelmeibe merülni, ahol a lázadók segítségével kell megszüntetnetek az e dimenziót uraló egysíkúságot.

A profi szobamenekülők akik az internetről már jól ismerik a játékot, kissé előnyben lehetnek, mert egyből tudják, hogy itt aztán minden kis elemet meg kell vizsgálni és semmi, de semmi felett nem lehet csak úgy elsiklani. Azokra is gondolván, akik legelőször szereznek ilyen irányú élményeket, egy időn és téren átívelő segítséget adunk, amit önszántadból vehetsz igénybe. Hosszas megtorpanás esetén a hely magától ad egy kis plusz sugallatot, hogy azokat a kis homokszemcséket arrébb fújhassuk utazásunkból.

Mindennek végén, az időutazás szabályait betartva, 1 órán belül szabadul csapatotok. A nagy megkönnyebbülés mellett, sikerélményekkel és rengeteg jópofa tapasztalattal gazdagodva elmondhatjátok magatokról, hogy meghódítottátok a belváros rejtélyes pincéjét!

Egy kis sugallat a végére: Amint elindul a játék nem szabad a szürreális dolgokon fennakadni, minden értelmet nyer „idővel”. Igaz, hogy a szobák külön teret és időt testesítenek meg, de a kapcsolat és Einstein által is megálmodott féreglyukak igen erősen összekeverték és összekötötték a különböző szkenáriókat. A legfontosabbat nem szabad felejteni... (bár tény, itt az élettel ellentétben lehet korrigálni hibáinkat) ha már időutazunk képesek kell, hogy legyünk BÁRMIRE!

Reméljük, sikerült olyan pályát kialakítani, hogy legalább annyira élvezzétek a játékot és maradandó élményt nyújtson, mint Nekünk az egész kialakítása adott!

Üdvözlettel,

Az Exit the Room csapata

Képek a helyszínről

#exit-the-room-debrecen#linz_prison_2.jpeg#1280#800#exit-the-room-debrecen#linz_prison_1.jpeg#1280#800#exit-the-room-debrecen#bremen_madness_2.jpeg#1280#800#exit-the-room-debrecen#bremen_madness_1.jpeg#1280#800#exit-the-room-debrecen#csapat.jpeg#1920#1212#exit-the-room-debrecen#exittheroom-debrecen.jpeg#450#450