Exit the Room_logo

Exit the Room

Cím:4026 Debrecen, Péterfia utca 39.Térkép
Telefon: 36 20 779 1925
E-mail:info@exittheroom.hu
Web:http://exittheroom.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/exitdebrecen
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror
100%ajánlaná ismerősének
ezt a játékhelyszínt
Játék
4,78
Kreativitás
4,53
Nehézség
3,90
40 valódi játékos véleménye alapján.
Exitgames ár: 6.990 Ft / csapat
Kedvezmény mértéke: 41%
Kosárba rakom

Ess csapdába önszántadból barátaiddal és hagyd, hogy az időszoba átrepítsen múlton, jövőn és ki tudja még milyen dimenziókon!


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:11.900 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

Valódi vélemények valódi játékosoktól

 • 11 hónapja
  Adri
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  3 / 5
  Vélemény: Ötletesek a feladatok, jól követi egyik feladat a másikat, logikus felépítés
 • 3 éve
  nerika
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: izgalmas, kreatív , ötletes
 • 3 éve
  Játékos kedvű pá
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Nagyon élveztük a játékot, mindenkinek csak ajánlani tudom. A szobákban a feladványok nagyon furfangosak és kreativak. Aki imádja a kihivásokat és szereti a rejtélyes feladatokat mindenképpen próbálja ki! A staff is nagyon szimpatikus volt :) Köszönjük szépen az élményt!
 • 3 éve
  Valódi Játékos
  ajánlaná ismerősének
  Játék
  5 / 5
  Kreativitás
  5 / 5
  Nehézség
  4 / 5
  Vélemény: Nagyon ötletes, jól átgondolt és kihívást jelentő a pálya.

A helyszínről

Ess csapdába önszántadból barátaiddal és hagyd, hogy az időszoba átrepítsen múlton, jövőn és ki tudja még milyen dimenziókon! Ha tovább tudtok jutni az ötletes logikai és egyszerűen komplikált, de élvezetes feladatok rengetegén, meglepetések közepette a nem is olyan régmúltban találjátok magatokat. Amikor sikerül az elétek magasodó problémákon átlavírozni csapatotokat, már a jövőt uraló egy titokzatos állat zsarnoki uralmának megdöntésével tudtok a legvégső, (de nem utolsó) világ rejtelmeibe merülni, ahol a lázadók segítségével kell megszüntetnetek az e dimenziót uraló egysíkúságot.

A profi szobamenekülők akik az internetről már jól ismerik a játékot, kissé előnyben lehetnek, mert egyből tudják, hogy itt aztán minden kis elemet meg kell vizsgálni és semmi, de semmi felett nem lehet csak úgy elsiklani. Azokra is gondolván, akik legelőször szereznek ilyen irányú élményeket, egy időn és téren átívelő segítséget adunk, amit önszántadból vehetsz igénybe. Hosszas megtorpanás esetén a hely magától ad egy kis plusz sugallatot, hogy azokat a kis homokszemcséket arrébb fújhassuk utazásunkból.

Mindennek végén, az időutazás szabályait betartva, 1 órán belül szabadul csapatotok. A nagy megkönnyebbülés mellett, sikerélményekkel és rengeteg jópofa tapasztalattal gazdagodva elmondhatjátok magatokról, hogy meghódítottátok a belváros rejtélyes pincéjét!

Egy kis sugallat a végére: Amint elindul a játék nem szabad a szürreális dolgokon fennakadni, minden értelmet nyer „idővel”. Igaz, hogy a szobák külön teret és időt testesítenek meg, de a kapcsolat és Einstein által is megálmodott féreglyukak igen erősen összekeverték és összekötötték a különböző szkenáriókat. A legfontosabbat nem szabad felejteni... (bár tény, itt az élettel ellentétben lehet korrigálni hibáinkat) ha már időutazunk képesek kell, hogy legyünk BÁRMIRE!

Reméljük, sikerült olyan pályát kialakítani, hogy legalább annyira élvezzétek a játékot és maradandó élményt nyújtson, mint Nekünk az egész kialakítása adott!

Üdvözlettel,

Az Exit the Room csapata