ESC

Cím:1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 35.Térkép
Telefon:+36705714433; +36704303369; +3
E-mail:info@escgame.hu
Web:http://www.escgame.hu
Facebook:https://www.facebook.com/escexitgame
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Szabadulj ki a nukleáris tél fogságából egy több szobából álló, egyedi hangulatú pályarendszeren keresztül!


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:10.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Igen

A helyszínről

A játék alaptörténete:

Senki nem gondolta, hogy megtörténhet. És mégis, az emberiség borzasztó bűnt követett el magával, és élőhelyével, a földdel szemben.

A nukleáris fegyverek tömeges felrobbantásának következtében százmilliók vesztették életüket egy pillanat alatt, de ez pusztán a kezdete volt az igazi katasztrófának. Az óriási robbanások következtében nagy mennyiségű füst és korom került a légkörbe. A világot radioaktív pernye fedte be. A vastag, fekete felhők hosszú-hosszú időre eltakarták a napot és beköszöntött a nukleáris tél: a sötétség és a pusztító hideg korszaka.

A homály, a fagy és a nagymértékű sugárzás kombinációja súlyos károkat okozott az élővilágban, valamint az ipari, az egészségügyi és a szállítási infrastruktúra megsemmisüléséhez, éhínséghez és járványokhoz vezetett, amelyek a népesség tömeges pusztulását okozták. Az emberi civilizáció lassan eltűnt a föld színéről.

De maradtak túlélők. A kicsiny csoportokba szerveződő emberek napjainkban az életben maradáshoz szükséges dolgok után kutatnak a városok füstölgő romjai között. A túlélők fosztogatásaik során egy napon érdekes helyre akadnak: egy viszonylag jó állapotban lévő menedékhelyre, felszerelve tiszta vízzel, ággyal, élelemmel és különös tárgyakkal.

Úgy néz ki, ma nagyon szerencsés napot fogtak ki és megütötték a főnyereményt!

Vagy talán mégsem...?

Képek a helyszínről

#esc#dsc00768.jpeg#5456#3632#esc#sequence-01-still012.jpeg#1920#1080#esc#esc_pic.jpeg#1920#1080#esc#logo-14.jpeg#750#750