Phoenix - Enigma Exit Room, Keszthely

Cím:8360 Keszthely, Kossuth Lajos utca 33.Térkép
Telefon:06703036868
E-mail:info@enigmaexitroom.hu
Web:http://enigmaexitroom.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/EnigmaExitRoom/?fref=ts
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

További pályák

Balaton BankMurder

A legendás hajó kalandos útja

Fejtsétek meg a Festetics család legnagyobb vitorlásának, a Phoenix-nek titkait! A hajót – aminek hossza 31,21 méter - még Festetics György építtette 1796-97 között. Korának legendás és népszerű hajója volt. Gyorsan híre is kelt messze földön. Nem is csoda, hogy a Phoenix - váratlanul – rögtön az első próbaútján a rabló kalózok kezei közé került.

Odarepítünk ebbe a korba, ennek az eseménynek a kellős közepébe! Éld át izgalmait a korhű díszletek hangulatában, életszerű játékos fejtörők megoldásait kutatva!

Veled és társaiddal együtt a híres Festetics család is a hajón tartózkodik. A kalózok pedig kincsek után kutatva fogjul ejtették a hajó teljes személyzetét a családdal együtt. Nagy a rémület és a bizonytalanság az utasok között, vajon hogyan lehet kiszabadulni a kelepcéből.

A ti feladatotok, hogy elvegyülve a kalózok között megfejtsétek a rejtvényeket és a feladványokat, és kiszabadítsátok a hajóról a grófi családot! 60 perc áll rendelkezésetekre! Sok sikert és élményteli kalandot kívánunk!


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:12.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Szereted a kalandot? Szívesen indulsz felfedezésre a nagy rejtélyek nyomában?

Mintha csak egy másik korba csöppennél: a bútorok, a hangulat, a megoldásra váró rejtvények között varázslatos élményekben lehet részed. Ki kell derítened a szobák falainak mélyen őrzött titkait…

Próbáld ki magadat, a kreativitásodat, logikai észjárásodat, gyorsaságodat nálunk 3, különös titkot rejtő szabaduló szoba pompásan korhű díszletei között. Válassz történetet és egyben termet is!

Amint becsukódik mögötted az ajtó, máris hozzá láthatsz a rejtett kódok, fejtörők, rejtvények, kirakók megoldásához. 60 perced van, hogy társaiddal együtt felgöngyölítsd a szoba minden misztériumát. Találjatok meg minden 3 vagy 4 számjegyű kódot, kulcsot, lakatot, és nyissatok ki minden zárat, míg végül fény derül az évszázadok óta elfedett megoldásokra.

15 percenként gong jelzi majd az idő előre haladtát. Amikor pedig a zene elhallgat, lejárt az időtök.

Kívánunk kellemes szórakozást, izgalmas kalandokat, vidám játékot és emlékezetes élményeket!

Képek a helyszínről

#enigma-exit-room-keszthely#bn-bx232_0313bi_gr_20140313163924.jpeg#1242#810#enigma-exit-room-keszthely#password-combination-metal-lock-1920x1200.jpeg#1920#1200#enigma-exit-room-keszthely#18232873-vintage-still-life-with-compass-sextant-a#1300#866#enigma-exit-room-keszthely#murdermystery-main.jpeg#2000#1333