Murder - Enigma Exit Room, Keszthely

Cím:8360 Keszthely, Kossuth Lajos utca 33.Térkép
Telefon:06703036868
E-mail:info@enigmaexitroom.hu
Web:http://enigmaexitroom.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/EnigmaExitRoom/?fref=ts
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

További pályák

Balaton BankPhoenix

Vajon ki lehet Juliska nagymama gyilkosa?

Szegény nagymama a sírba vitte magával a titkait. Még életében tudta ugyanis, hogy valaki – talán egy jó ismerőse – az életére fog törni azok miatt. Titka jóval korábbra nyúlik vissza.

Szerény körülmények között élt itt a házikójában élettársával, Sándorral együtt, aki egy rabló dinasztia utolsó sarjaként a halálos ágyán rábízta a legféltettebb titkát. Egy kincses ládát. A titok azonban nem maradhatott tökéletesen rejtve, rövid időn belül kiszivárgott és ádáz, alattomos hajsza indult a megszerzéséért. Juliska nagymama védte, őrizte azt hite és ígérete szerint mindaddig, míg életével nem fizetett helyette. A rendőrség tűvé tette az otthonát, kutatva minden lehetséges nyom után, ami a gyilkost kézre kerítheti, de hasztalan. Nem került elő sem a kincs, sem a nagymama gyilkosa.

A néni idős szomszédjai azonban nem nyugodtak bele ebbe, és nyomozásba kezdtek.

Ennek a nyomozásnak vagytok ti részesei és feladatotok, hogy a nagymama házikójában a gyilkos nyomaira bukkanjatok! Keressetek meg minden olyan tárgyat, kódot, zárat, ami közelebb vihet a rejtély megfejtéséhez! Akkor juttok ki a szobából, ha felfeditek a gyilkost! 60 percetek van a játékra!

Jó szórakozást kívánunk nektek!


Kapacitás:

2-6 fő
Játék ára a helyszínen:12.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Szereted a kalandot? Szívesen indulsz felfedezésre a nagy rejtélyek nyomában?

Mintha csak egy másik korba csöppennél: a bútorok, a hangulat, a megoldásra váró rejtvények között varázslatos élményekben lehet részed. Ki kell derítened a szobák falainak mélyen őrzött titkait…

Próbáld ki magadat, a kreativitásodat, logikai észjárásodat, gyorsaságodat nálunk 3, különös titkot rejtő szabaduló szoba pompásan korhű díszletei között. Válassz történetet és egyben termet is!

Amint becsukódik mögötted az ajtó, máris hozzá láthatsz a rejtett kódok, fejtörők, rejtvények, kirakók megoldásához. 60 perced van, hogy társaiddal együtt felgöngyölítsd a szoba minden misztériumát. Találjatok meg minden 3 vagy 4 számjegyű kódot, kulcsot, lakatot, és nyissatok ki minden zárat, míg végül fény derül az évszázadok óta elfedett megoldásokra.

15 percenként gong jelzi majd az idő előre haladtát. Amikor pedig a zene elhallgat, lejárt az időtök.

Kívánunk kellemes szórakozást, izgalmas kalandokat, vidám játékot és emlékezetes élményeket!

Képek a helyszínről

#enigma-exit-room-keszthely#bn-bx232_0313bi_gr_20140313163924.jpeg#1242#810#enigma-exit-room-keszthely#password-combination-metal-lock-1920x1200.jpeg#1920#1200#enigma-exit-room-keszthely#18232873-vintage-still-life-with-compass-sextant-a#1300#866#enigma-exit-room-keszthely#murdermystery-main.jpeg#2000#1333