Az erotika hálójában (18+) - Cseles Kelepce

Cím:8638 Balatonlelle, Rákóczi u. 234.Térkép
Telefon:36 30 292-5383
E-mail:balatonlelle@cseleskelepce.hu
Web:http://www.cseleskelepce.hu
Facebook:https://www.facebook.com/cseleskelepce
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

A 18-as korhatár és a pályanév miatt már biztosan sejtitek, hogy csináltunk egy pályát, melyben a szabadulás élményét erotikus elemekkel gazdagítottuk. A játékok kialakítása közben folyamatosan az volt bennünk, hogy nem csak szerelmespárokat vagy lány- és legénybúcsús csapatokat várunk, hanem egyszerű szabadulni vágyókat, akik kicsit másra is kíváncsiak lehetnek. A lecke így nem volt könnyű, de talán sikerült megvalósítani.

Külön története nincs a pályának... a megoldandó feladvány annyi, hogy vajon kik lehetnek a lakói eme buja vágyakat sejtető szobának?

Egy szabadulós játék, ahonnét szabadulni szeretnél és mégsem akarsz elmenni....

És végül egy jó tanács: gondoskodj arról, hogy a játék estéjén ne maradj egyedül! ;)


Kapacitás:

2-4 fő
Játék ára a helyszínen:9.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

A képlet egyszerű, mint máshol....

"E hely egy kelepce, mely neselecs elrejtett jeleket rejteget s ezeket Nektek kellene megkeresnetek. E jeleken eszesen elmerengve menetelhettek e kelepce veleje fele s lelhettek egyetlen tervre, mellyel elereszt e rejtek. De legyen eszetekben: Legyetek egyek s legyetek eszesek! De ne legyetek restek, mert ketyeg egy vekker, mely nem kegyelmez; egyszer kerreg egyet melyre e kelepce felel: Nektek befellegzett, nem mehettek el!"

Képek a helyszínről

#cseles-kelepce#csk_logo_narancs_szekesfehervar_400x350-2.jpeg#400#350#cseles-kelepce#csk_logo_narancs_balatonlelle_400x350.jpeg#400#350