57b5b8e62d68d.jpg

Szabadulás a Király fürdőből a Király fürdőbe

NYEREMÉNYJÁTÉK SZEPTEMBERBEN JÁTSZÓ CSAPATAINK RÉSZÉRE

Az ImagineBudapest és a Noppa Design csapata a főváros egyik ikonikus épületébe, a török kori Király fürdőbe hívja azokat, akik szeretnének egy rövid órára kikapcsolódni a mából. Az önkéntes nyomozók egy lebilincselően izgalmas logikai játékban vehetnek részt, amelyben az első pillantásra kézenfekvő történet váratlan fordulatot vesz.

Egy óra alatt kiderül, hogy bár eddig épp ellenkezőleg nézett ki, most mégis BP fogságába estek a játékosok, és csak éles logikával, közös gondolkodással, együttműködéssel és ötlettel járhatnak túl a híres-hírhedt szélhámos eszén. A „korszak-alkotó” játék a város szívében, egy romantikus és ízig-vérig budapesti helyszínen, a Fő utcai Király fürdő területén zajlik. A játék nem érinti a medenceteret, ezért hétköznapi, utcai ruhában játszható.

Foglald le a játékot az Exitgames.hu-n kedvezményesen!

Az izgalmas helyszínen pedig megelevenedik a 20. század eleje, és egy halhatatlan korszak, a harmincas évek világa kel életre. A tárgyak és a feladatok is egytől-egyig ezt az időszakot idézik, így a résztvevők valójában egy interaktív múzeumban töltik el a játékidőt, ahol számtalan dolgot megtudhatnak, megtapasztalhatnak a harmincas évek Budapestjéből, miközben lázasan dolgoztatják az elméjüket.

Mindeközben az idő pedig vészesen fogy…

Pedig az időre figyelni kell, különösen most, mert a leggyorsabban kiszabaduló csapatot az ImagineBudapest és Noppa Design csapata vendégül látja egy egész napos fürdőzésre a Király Fürdőben.

Próbáljátok ki Ti is magatokat és legyetek Ti a leggyorsabbak és szabaduljatok ki a Király Fürdőből egyenesen a Király Fürdőbe!

 A játék időtartama: szeptember 01 - szeptember 30.

A játékban résztvevő csapatok minimális létszáma 8 fő, maximális létszáma 30 fő

Foglalás most kedvezményesen!

A játékban csak azok a csapatok vesznek részt, akik a jelentkezéskor a megjegyzés mezőben feltüntetik: „JÁTÉK”. Azok a csapatok, akik korábban jelentkeztek szeptemberi időpontjaink egyikére és szeretnének részt venni a játékban, kérjük, küldjenek egy emailt az info@budapestfoglyai.hu email címre „JÁTÉK” tárggyal.

A játékban résztvevő csapatok pontos idejét a játék időtartama alatt facebook oldalunkon a játék időpontjának megjelölésével név nélkül tesszük közzé.

A játék nyertesei a nyereményüket előzetes egyeztetés után az ImagineBudapest irodájában vehetik át. (1053 Királyi Pál utca 18. földszinti üzlethelyiség, Tel: 06 20 373 89 98)