57fe0f50493af.jpg

Nyerj csapatbelépőt a Code13-ba!

A szabadulós játékokhoz általában nem szerencse kell. Sokkal inkább kreativitás, csapatmunka pengeéles logika és remek megfigyelőképesség. Nincs ez másképp a Code13-ban sem, de most nem hátrány, ha Fortuna is mellétek szegődik, mert egy kis szerencsével most csapatbelépőket nyerhettek Dr. Stein titkos laboratóriumába!

Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezned  és máris részt veszel a sorsoláson, ahol a szerencsések között 3 db csapatbelépőt sorsolunk ki a Code13-ba, mely 100%-os értékelésével jó ideje bebiztosította magát az ExitGames rangsorának élbolyába!

Add meg az email címed és a keresztneved, hogy résztvehess a nyereményjátékban!

 

 

Hogy mitől is olyan népszerű a Code13?

A játék készítői kiemelt figyelmet fordítottak a hiteles játékkörnyezet kialakítására, így Dr. Stein titkos laboratóriumába belépve 60 percre teljesen kiszakadhattok a valóságból. A játéktér teljesen élethű, ahol első ránézésre minden teljesen normális. Aztán persze rájöttök, hogy itt semmi sem az, aminek látszik…

Code 13 nyereménykáték

A kijutás helyett a Code13-ban egy nemes küldetés teljesítése a cél, hiszen a játékosok megfigyelőképességükre hagyatkozva, pengeéles logikával felfegyverezve, tökéletes csapatmunkával igyekeznek egy gyilkos járvány elterjedését megakadályozni, a víruskutató professzor által kifejlesztett ellenszer megtalálásával. A Code13-ban több szálon futnak az események, és a megoldáshoz is több úton juthattok el. Ha a szabadulójátékokról eddig csak kulcsok és lakatok jutnak eszedbe, akkor a Code13 után biztosan átértékeled ezt a véleményedet! Az elektronikusan vezérelt játékok, az elképzelhetetlen módon nyíló vagy információt hordozó tárgyak, megoldások máshol nem látott, örök élményt jelentenek!

A Code13-ban nincs sötét, nincs horror, és nincs ijesztgetés. A halálos vírus miatti fenyegetettség és az idő múlása éppen elég!

Ha Te is szeretnéd megérni a holnapot, játssz velünk, hogy megnyerd a csapatbelépőt a Code13-ba, ahol nemcsak a Te jövőd, hanem az egész emberiség sorsa a kezedben lesz!

Jelentkezési határidő: 2016. 11. 01.

Sorsolás: 2016. 11. 02.