BRAINLAB labirintus

Cím:9400 Sopron, Deák Tér 28.Térkép
Telefon:+36308921107
E-mail:info@brainlab.hu
Web:http://www.brainlab.hu
Facebook:http://www.facebook.com/BrainLabSopron
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Te átjutnál a BRAINLAB labirintusán? Minden szoba izgalmas kihívásokkal vár, ahonnét nem mindig úgy és arra jutsz tovább, amerre gondolnád! Úgy alakítottuk ki, hogy 4 főnek nyújt a legnagyobb élményt!


Kapacitás:

4-6 fő
Játék ára a helyszínen:10.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

A BrainLab labirintus jellege is egy szabadulós játék. Ennek a lényege, hogy bekerültök egy szobába, becsukjuk mögöttetek az ajtót, nektek pedig meg kell találni a kiutat.

A kijutáshoz feladatokat kell megoldani, keresgélni kell a szobákban. Minden egyes megfejtett kóddal vagy megtalált kulccsal közelebb kerültök a kijárathoz.

Hogy hány szobából áll a labirintus és milyen feladatokat kell megoldani nem áruljuk el, de ezzel garantáljuk, hogy egy izgalmas játékban lesz részetek.

A kijutáshoz 90perc áll rendelkezésetekre.

A BrainLab labirintusát úgy alakítottuk ki, hogy 4 főnek nyújt a legnagyobb élményt. Néhány feladatot csak csapatmunkában tudtok megoldani, ezért a minimum létszám is 4 fő!

Képek a helyszínről

#brainlab-labirintus#brainlablabirintus.jpeg#1000#356#brainlab-labirintus#brainlabexitgames3.jpeg#607#628