Kalózhajó - AROOM

Cím:1061 Budapest, Király utca 14Térkép
Telefon:+36 1 200 3473
E-mail:aroom@gmail.com
Web:http://www.aroom.hu
Facebook:https://www.facebook.com/aroombudapest
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

Valódi kincsvadászat egy kalózhajó fedélzetén

Ez az a játék amit bátran ajánlunk bárkinek nemtől és kortól függetlenül. Biztosak vagyunk benne, hogy felnőttként is előtör majd belőletek a játékos énetek és a magával ragadó környezetben kalózokká váltok akik a kincskeresés rögös útjára tévedtek.

Szabaduljatok ki a hajó fogdájából és irányítsátok a vén kalózvitorlást a kincses sziget irányába. Ha sikerül megtalálni és értelmezni a kincses térképet és bejutni a rejtélyes kapitányi irodába akkor esélyetek lesz megszerezni a kalózok féltve őrzött kincsét!


Kapacitás:

2-5 fő
Játék ára a helyszínen:14.000 Ft / csapat
Párhuzamos játék:Igen
Gyermekbarát:Igen
Angolul is játszható:Igen
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Igen

A helyszínről

AROOM Budapest - Új Generációs, Prémium Szabadulószobák a Király utcában.

Az AROOM játékai kiváló minőségű, prémium szabaduló szobák, teljesen egyedi fejlesztésű játékelemekkel és kialakítással készültek. Valamennyi játék és a vendégtér is a földszinten helyezkedik el, valamint minden játék egyedülálló módon több szintes.

Az AROOM nem csak szabadulószoba, hanem egy 100%-osan valósághű környezetben játszható kalandjáték, tökéletesen élethű játék környezettel és az ehhez hangolt saját, egyedi fejlesztésű játékelemekkel teszi tökéletessé a kikapcsolódást és nyújt felejthetetlen élményt. A játékok során nagy hangsúlyt kaptak a wow élmények, a multi tasking és az elektronikus, rejtett megoldások valamint a jó sorrendbe rendezett minőségi puzzle-ok.

A minőséget az alkotók sok éves szabadulós játék fejlesztésben szerzett tapasztalata biztosítja, az AROOM márka a Locked Room Budapest új fejlesztése. A Locked Room Budapest valamennyi játéka kiváló népszerűségnek örvend, játékai 4 kontinensen és több mint 15 országban játszhatóak.

A vendégek fogadására egy indusztriális stílusú lobby került berendezésre, tágas vendégfogadó térrel, természetes fénnyel, értékmegőrzőkkel és catering lehetőségekkel. A játékosokat finom kávéval és teával várjuk.

Választható játékok ezen a helyszínen

Bankrablás

Metró

Az Escobar ház

Kalózhajó

Deadland (hamarosan)

Választható játékok a másik helyszínünkön

A Sorozatgyilkos 2

A Sorozatgyilkos 3

Sevenhill

Titkos Labor

Motel

Kutatóbázis

Képek a helyszínről

#aroom#ba.jpeg#800#800#aroom#pi-2.jpeg#800#800#aroom#me-2.jpeg#800#800#aroom#img_5526.jpeg#1600#1067#aroom#aroom-final2smalljpg.jpeg#800#800