A Kocsma - Az ország egyik legnehezebb szabadulószobája - Alagsor

Cím:1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 4Térkép
Telefon:+36302916330
E-mail:info@alagsor.com
Web:http://alagsor.com
Facebook:https://www.facebook.com/alagsorcom/
gyilkossággyilkosságbomba hatástalanításbomba hatástalanításrablás, lopásrablás, lopásfantasy, sci-fifantasy, sci-filogikailogikainyomozósnyomozóstudományostudományosegyébegyébhorrorhorror

2004-et írunk. A helyszín a hírhedt maffia vezér, “Négyfog” privát kocsmája. Egy társatok már sikeresen beépült Négyfog emberei közé. Mindenkinek elnyerte a bizalmát és elég bizonyítékot gyűjtött, hogy engedélyezzék nektek a házkutatást. A csapatotok felkészült, hogy akkor csapjon le a bandára, amikor a legkevésbé számítanak rá. A heti kártyapartin. Ám nem minden alakul úgy, ahogy azt terveztétek. A sok éves felkészülés, információgyűjtés és megfigyelés haszontalannak tűnik amikor kiderül, hogy valaki a csapatotokból elárult és csapdába vezetett titeket. De szerencsétekre Négyfog szeret játszani és úgy dönt, hogy ad nektek egy esélyt a szabadulásra, mielőtt végezne veletek. 1 órát kaptok, hogy megfejtsétek a lehető legfurcsább fejtörőket, logikai és ügyességi feladatokat, és kinyissátok a rátok zárult biztonsági ajtót.

Próbáljátok meg ti is azt, ami eddig senkinek sem sikerült: Szabaduljatok ki segítség nélkül.

Ha sikerül, akkor nem csak az életeteket mentitek meg, de a pénzeteket is, hisz a játék teljes árát visszakapjátok! Sok szerencsét! Ha mégis szeretnétek segítséget kérni, azt 5x tehetitek meg a játék folyamán, valamint plusz 15 percet is kérhettek.


Kapacitás:

2-7 fő
Játék ára a helyszínen:2.999 Ft / fő
Párhuzamos játék:Nem
Gyermekbarát:Nem
Angolul is játszható:Nem
Extra erőt igényel:Nem
Akadály mentesített:Nem
Ivós-evős:Nem

A helyszínről

Rengeteg szabadulószobában jártunk már és több szobát is építettünk, vagy közreműködtünk, de a legjobb ötleteinket meghagytuk magunknak. Mi az élethű sztorikat/helyszíneket és az egyszerű, de mégis izgalmas játékmenetet szeretjük. Az egyszerű nálunk nem azt jelenti, hogy könnyű. Sőt! Garantáltan az egyik legnehezebb szabadulós élményben lesz részetek.

Jelenleg egy szobánk működik a mi kezünk alatt, de már építjük a következőt. Az ijesztgetések helyett inkább humort próbáltunk belecsempészni a játékokba. A visszajelzések alapján sikerült.

Képek a helyszínről

#alagsor#garancia.jpeg#800#800#alagsor#rolunklogo.jpeg#2000#1143#alagsor#zippo.jpeg#800#800#alagsor#sorok.jpeg#800#800#alagsor#pokerasztal.jpeg#800#800#alagsor#piak.jpeg#800#800#alagsor#nyerogep.jpeg#800#800#alagsor#kihivas.jpeg#800#800#alagsor#kartyak.jpeg#800#800#alagsor#futyulos.jpeg#800#800#alagsor#dsc_0015.jpeg#6000#4000